Najboljše reklame!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 550 prispevkov
• Stran 3 od 37
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37
Naslednja
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Men je pa ful huda reklama za Fiat Grandepunto.... Taka mladostna, igriva, sproscena... Skratka kul.
Usem mi je se za Seat Ibizo, v kateri nastopa Shakira (pa se tocno tak avtk mam )
Usem mi je se za Seat Ibizo, v kateri nastopa Shakira (pa se tocno tak avtk mam )
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
- *cukrček*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
- Kraj: celje
mash@ napisal/-a:
Pa da jest z eno začnem. Ta nova od Mobitela za UMTS, tisto k so kao pri aerobiki pa trenirajo jezike. Una učitlca je ista kt moja prfoksa za telovadbo iz sredne šole!!
jp jp...men je tud zakon!
drgač pa nism lih pristašica reklam
Would you die for love?
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja res je lepa ja...sam nad njem je pisal NO najprej predno se je BUS odpelju...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
MIGRENA napisal/-a:Kaj pa pravte na tale oglas k je zmagal na letošnjem slovenskem oglaševalskem festivalu? Men je huda
http://video.google.com/videoplay?docid ... =maratonec
profesor je reku, da je en slovenc to "napisu" oz. njegova ideja...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
^^ Ja ta oglas je od Future DDB.
Mi smo meli na faxu zdej predmet Oglaševanje kjer smo dost teh slovenskih oglasov predelal in moram rečt, da zdej na nekatere gledam kar iz drugega zornega kota. Tut o teh reklamah za pralne praške smo se zgovarjal in fora je v tem, da k greš ti v trgovino kupit prašek pri tem ni neke globoke čustvene vpletenosti (kot npr., ko kupuješ avto al pa kej kar ti je bolj pomembno) tko, da ga ponavadi kupiš v pol minute. In kaj kupiš? Ja lih tistga k ga non stop nabijajo po tv, ker ti že preide v podzavet. In, če te kdo vpraša kaj dodaj proti vodnemu kamnu bomo vsi ustrelil - CALGON!!!
Se pravi tut, če si annoying lah velik dosežeš
Mi smo meli na faxu zdej predmet Oglaševanje kjer smo dost teh slovenskih oglasov predelal in moram rečt, da zdej na nekatere gledam kar iz drugega zornega kota. Tut o teh reklamah za pralne praške smo se zgovarjal in fora je v tem, da k greš ti v trgovino kupit prašek pri tem ni neke globoke čustvene vpletenosti (kot npr., ko kupuješ avto al pa kej kar ti je bolj pomembno) tko, da ga ponavadi kupiš v pol minute. In kaj kupiš? Ja lih tistga k ga non stop nabijajo po tv, ker ti že preide v podzavet. In, če te kdo vpraša kaj dodaj proti vodnemu kamnu bomo vsi ustrelil - CALGON!!!
Se pravi tut, če si annoying lah velik dosežeš
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
tiasha napisal/-a:Men je pa ta tanova od Mobitela prou ušečna ... Razmigajmo jezike ...
Sicer mi par prejšnjih ni blo ušeč, ampak ta je pa prou kul ...
Men je tud ta ql, komad je dober pa še Ana Žvorc mi tok paše zraven, pa mi sicer sploh ni simpatična s svojim obnašanjem in načinom govora, tle mi je pa tok dobra.
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Men je pa nekak najbl ganljiva reklama za Becel... K un model teče skoz gozd... tko lepo mi pripoveduje o srčku
Sledi mu, verjemi mu, zaupaj mu. Dobro skrbi zanj, je tvoja najbolj dragocena lastnina...
Sledi mu, verjemi mu, zaupaj mu. Dobro skrbi zanj, je tvoja najbolj dragocena lastnina...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Prvi neprebran prispevek • 550 prispevkov
• Stran 3 od 37
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 37
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov