Najbolj smešne izjave
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1379 prispevkov
• Stran 3 od 92
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 92
Naslednja
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
sui napisal/-a:moja preljuba mati danes, ko sva šli v cerkev: ''da ne bi slučajno oblekla pajkic, obleci se krščansko lol

-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
no ni izjava je pa napisano in ko prebereš postane izjava
:
Fb-jev kviz Koliko alkohola preneseš:
5.Si že bil na pumpanju zaradi alkohola?
-Ne pijem v takih količinah
-Ne, ker sem iz BRODA
-Ne
-Da
-Kaj je to(če to kliknes si debil!!!)
(pa nism tega kliknla)

Fb-jev kviz Koliko alkohola preneseš:
5.Si že bil na pumpanju zaradi alkohola?
-Ne pijem v takih količinah
-Ne, ker sem iz BRODA
-Ne
-Da
-Kaj je to(če to kliknes si debil!!!)

(pa nism tega kliknla)

-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
moj je zadnjič izjavu da bo enmu tipu barvo spremenil (namesto, da bi reku, da bi ga polomil, prebutal) 

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zrnec v vlogi smetarja: "S smetmi je kot s Kitajci... Če ne nadziraš, se preveč razmnožijo."
Pa tudi ta njegova zmaga: " Moj idol? Michael Jackson. Ker se zna reciklirat."

Pa tudi ta njegova zmaga: " Moj idol? Michael Jackson. Ker se zna reciklirat."

-
sui - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
hihi se danes pogovarjamo js pa moja cimra pa še ena soseda... pa mi reče: ''ej, a veš, ko sem bila jaz v drugem razredu, so za valetninovo vsi fantje samo meni prinesli rožice, nobeni drugi punci...''
pa reče soseda, ja ker sta bli samo dve punci v razredu, tadruga je imela pa dawnov sindrom
črni humor
pa reče soseda, ja ker sta bli samo dve punci v razredu, tadruga je imela pa dawnov sindrom

črni humor

here's here's to love!
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Danes okoli dveh ponoči v službi... Pride en deda po čike in ni znal točno katere mora kupiti. Sodelavcu pove, naj mu da L&M modre. Sodelavec mu izroči cigarete in dedek gleda škatlico in reče, da ti ne bodo dobri, ker so preveč močni. Potem pa si deda še naprej ogleduje cigarete, katere bo vzel, nakar zagleda modre Lucky Strike. Potem pa reče sodelavcu:"Dajte mi one lucki strucki!"
Midva s sodelavcem sva se vso noč režala ko dve budali zaradi tega
Zmagovalec mesca!
Midva s sodelavcem sva se vso noč režala ko dve budali zaradi tega

Zmagovalec mesca!

You want me to be something I can never ever be.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Libido. napisal/-a:moja kolegica bi pa zapeljala kar čez mrtvega policaja, namesto čez ležečega
To je pa tud moj bratranc enkrat enim prbil, k so ga sprašval za napotke, kako se pride do ene trgovine in jim je reku, da ko grejo čez mrtuga policaja, zavijejo levo

Dons sva bla pr 'tašči' na obisku in je sestrco od mojga glava bolela, pa ji reče 'tašča':"To te sam od psihe skoz glava boli!", tamala pa vsa užaljena:"Kva hočeš rečt, da sm psihoanalitik?!"

...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
"Otroku dajte ime, ki se konča s samoglasnikom, da se ga bo dalo dalj časa vpit." Bill Cosby.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Prosim, da si preberete prvi post čemu je ta tema namenjena in NE, da jo imate kot izhod ker je podobna tema zakljenjena.
Kakšne so posledice v primeru neupoštevanja/ignoriranja zgoraj navedenega se vsi dobro zavedate.
Kakšne so posledice v primeru neupoštevanja/ignoriranja zgoraj navedenega se vsi dobro zavedate.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
No, zdej si bom pa še jst prvoščla bit mal OT (ker sm ful malx bla!)
Prejšnjo temo "izjava tedna" ste zaklenili, ker ni bilo dovoljeno komentiranje. OKy, pravila so pač pravila, čeprov mal trapasta v tem primeru. Zdej nm groziste tud tuki.
Preprosto vm nikoli ni nč prov...sej ne delamo kažina, se mamo čist fajn.
Sledi vprašanje: ali lahko odpremo novo temo izjava tedna - s komentarji!? Sej to bi bla druga tema ali ne?
Prejšnjo temo "izjava tedna" ste zaklenili, ker ni bilo dovoljeno komentiranje. OKy, pravila so pač pravila, čeprov mal trapasta v tem primeru. Zdej nm groziste tud tuki.

Sledi vprašanje: ali lahko odpremo novo temo izjava tedna - s komentarji!? Sej to bi bla druga tema ali ne?
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
borboletta napisal/-a:No, zdej si bom pa še jst prvoščla bit mal OT (ker sm ful malx bla!)
Prejšnjo temo "izjava tedna" ste zaklenili, ker ni bilo dovoljeno komentiranje. OKy, pravila so pač pravila, čeprov mal trapasta v tem primeru. Zdej nm groziste tud tuki.Preprosto vm nikoli ni nč prov...sej ne delamo kažina, se mamo čist fajn.
po mojem mnenju bi bila in mi gre prav na živce da zaklepajo teme brez veze. kaj zdej mora bit moje mnenje ušeč usem al kaj da se ne teme zaklepajo? krneki

Prvi neprebran prispevek • 1379 prispevkov
• Stran 3 od 92
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 92
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov