Najbolj smešne izjave
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1379 prispevkov
• Stran 91 od 92
•
Prejšnja
1 ... 88, 89, 90, 91, 92
Naslednja
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Kolegica objavila sliko Toothlessa iz How to train your dragon s heštegom #flaywithme. Umrla sem
+ nimam nič proti "manj izobraženim", "jezikovno nenadarjenim" itd ampak tu gre za 0,2s dela, da vržeš stvar v google, če nisi prepričan kako se neka beseda črkuje. Ali pa napišeš v slovenščini.
+ nimam nič proti "manj izobraženim", "jezikovno nenadarjenim" itd ampak tu gre za 0,2s dela, da vržeš stvar v google, če nisi prepričan kako se neka beseda črkuje. Ali pa napišeš v slovenščini.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Flavij
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 4. 2012
Monolog v troje (aka novinarska objektivnost po slovensko):
http://4d.rtvslo.si/arhiv/studio-city-p ... /174430982
Kdo zaboga je voditelj pogovora?
http://4d.rtvslo.si/arhiv/studio-city-p ... /174430982
Kdo zaboga je voditelj pogovora?
All is vanity, nothing is fair.
- Flavij
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 4. 2012
https://www.tedenmobilnosti.si/2017/ted ... sti/namen/
Študije iz različnih delov sveta dokazujejo, da je mogoče zmanjšati prometne površine, namenjene avtomobilom, ne da bi s tem povečali gostoto prometa na bližnjih ulicah. Prav nasprotno, promet se pri tem občutno zmanjša...
LOL Kdo ve, če so zgoraj omenjene mednadrodne študije zajele tudi sosednje od bližnjih ulic!?
Študije iz različnih delov sveta dokazujejo, da je mogoče zmanjšati prometne površine, namenjene avtomobilom, ne da bi s tem povečali gostoto prometa na bližnjih ulicah. Prav nasprotno, promet se pri tem občutno zmanjša...
LOL Kdo ve, če so zgoraj omenjene mednadrodne študije zajele tudi sosednje od bližnjih ulic!?
All is vanity, nothing is fair.
-
Kolega je prejšnji teden bil na ritju osmic. Pa danes govoriva spet o teh zobih:
"Kako je?"
"Ma super. Kot da jih ni."
Umrla sem
"Kako je?"
"Ma super. Kot da jih ni."
Umrla sem
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Ni lih izjava, je pa smešna in po(ne)srečena reklama, ki mene asociira na nekaj čist drugega in niti ne vem, al je bil to tut namen oglaševalcev ...predvidevam, da ma nek psihološki trik zadaj, ki naj bi deloval na ljudi.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Mi je ena kolegica preko snapa printscreenala izjavo od enega tipa na fejsu: “kolk Kemalov je za Kolpo ob ograji, ve pa vse v Citypark.”
(Če kdo ne ve: Kemal je turški zvezdnik, ki je prišel na obisk v SLO in so spet otroci/ženske norele, itak )
(Če kdo ne ve: Kemal je turški zvezdnik, ki je prišel na obisk v SLO in so spet otroci/ženske norele, itak )
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Meni pa tole niti ni smešno. Niti mi ni smešno norčevanje na njegov račun. Človek je turški igralec, znan igralec, daleč od ekonomskih migrantov za mejo in primerjava samo zaradi porekla oz videza mi je mimo.
Pa sem daleč od žensk, ki so stale v vrsti, da ga vidijo (čeprav je igral v meni ljubi seriji o sultanu).
Pa sem daleč od žensk, ki so stale v vrsti, da ga vidijo (čeprav je igral v meni ljubi seriji o sultanu).
The world is as you are.
Prvi neprebran prispevek • 1379 prispevkov
• Stran 91 od 92
•
Prejšnja
1 ... 88, 89, 90, 91, 92
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov