Najbolj smešne izjave
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Emanuela, mislim da si narobe razumela foro. Sploh se ne gre zato (vsaj jaz tega ne razumem na ta način), da bi ga ta tip ponižujoče primerjal z ekonomskimi migranti, ampak kvečjemu je napisano v posmeh tem ženskam, ki norijo za njim zaradi tega, ker je slaven in bogat, na migrante (kljub recimo da podobnemu videzu, čeprav Turki niso Arabci) pa kvečjemu gleda dosti ljudi zviška.
Tako da če kaj, je to bolj mišljeno kot posmeh Slovenkam, ne njemu, ker je nekak logično, da slavnega igralca ne moreš primerjat z ekonomskim migrantom.
Haha Hayley, mi ni čist jasno zakaj primerjava s kitajščino. Mogoč zarad besede “Kemal”?
Tako da če kaj, je to bolj mišljeno kot posmeh Slovenkam, ne njemu, ker je nekak logično, da slavnega igralca ne moreš primerjat z ekonomskim migrantom.
Haha Hayley, mi ni čist jasno zakaj primerjava s kitajščino. Mogoč zarad besede “Kemal”?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Se le delno strinjam s tvojim mnenjem. V zadnjih dnevih sem na fb zidu raznih 24ur in podobnih strani prebrala preveč podobnih zapisov, da bi tudi jaz mislila, da je tole popolnoma ločeno od norčevanja iz njegove narodnosti in videza (temen, poraščen) in bi bilo izključno le za Slovenke, ki so doživele moško Esmeraldo.
The world is as you are.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Sploh ne vem zakaj se obrazlagaš Cryselle... če je tebi nekaj smešnega, in ko zapišeš na ta forum z več kot očitnim pristopom da v tem ne vidiš nič rasističnega in podobno... koga potem boli k.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Če pa ji ti tako svetuješ, potem zagotovo drži in te bo zagotovo upoštevala
Ker jaz po drugi strani ne vidim, da bi tema imela izklopljene komentarje ali navodil v prvem postu "če ti ni smešno, ne komentiraj".
Ker jaz po drugi strani ne vidim, da bi tema imela izklopljene komentarje ali navodil v prvem postu "če ti ni smešno, ne komentiraj".
The world is as you are.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Komentira naj kdorkoli želi, samo ne vem zakaj bi obrazlagal humor, ker je subjektiven.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Dodatno sem komentirala zato, ker je eno foro očitno mogoče razumeti na dva načina (ali celo več), tko da niti ne vem, kakšen smisel ima tvoj komentar LZ.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Berem komentarje na pesem Alex- Balon. Kaj je to neki lezbični komad, kaj je to zaeno besedilo,...v glavnem mlajša generacija ne ve, da je to priredba in tolčejo ven podobne izjave. Saj jim ni za zameriti, ampak so me pa nasmejali
The world is as you are.
- aceofs
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2022
Stina3 napisal/-a:http://www.moski.si/sodoben-moski/psihologija/15-slavnih-ki-so-jih-zanicevali-preden-so-uspeli/
https://cbdshop.si/trgovina/cbd-konopljine-kapljice
Berem ta članek in kliknem na sliko Stephena Kinga, ki Promocijska darila Saje : ''Knjigo Stephena Kinga ''Carrie'', po kateri so kasneje posneli svetovno uspešno serijo in film Seks v mestu, so kar 30-krat zavrnili.''
Resno? Pa kdo piše te članke?
joj res smesno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov