Najbolj smešna/bolana stanja, opisi, komentarji na fb
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
arianna87 napisal/-a:Njeni najboljši izjavi sta pa bli na dan poroda, in sicer najprej je prek telefona objavila: "Začelo se je, peljemo se v porodnišnico" in ene tri ure kasneje: "Awww kire bolečine!!!!" Se prav spomnem, da ji je ena komentirala, da naj se raj osredotoči nase kot pa da visi na fejsbuku.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Za nasmejat pa so ni kej
-
SheShy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
Mah, men grejo na živce une fore: prilepi si to na zid, da vidiš, s kom bi te prijatelji dali v zvezo Jožica Tainta in _____________________________.
Al pa te: Če bi šel z mano na zmenek, lajkaj. Če bi me poljubil, mi komentiraj <3, če bi....
Al pa te: Če bi šel z mano na zmenek, lajkaj. Če bi me poljubil, mi komentiraj <3, če bi....
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Še dobr, da na fb obstaja možnost, da zbrišeš/odstraniš osebe, ki ti kakorkoli niso všeč in jih itak nimaš namena spremljat.
-
Malishka - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2011
purple_rain napisal/-a:Še dobr, da na fb obstaja možnost, da zbrišeš/odstraniš osebe, ki ti kakorkoli niso všeč in jih itak nimaš namena spremljat.
Sam če je to od fanta sestra je ne morš glih zbrisat, pa naj bo še tuk tečna Zato samo odstranim objave
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
To so bolana stanja. Popizdla bom s temi stanji...
-DIPLOMIRALLAAA
-uni.dipl. nečesa pač..
-Končno diploma
... pri bolonjskih študentih.
Pismo, če moreš eno fuc*ing seminarsko napisat. Debil moreš bit, da ti to ne uspe.. Ne vem, kaj se folk hvali, kot da se ta seminarska sploh lahko primerja s staro diplomo/novim magisterijem!!!
-DIPLOMIRALLAAA
-uni.dipl. nečesa pač..
-Končno diploma
... pri bolonjskih študentih.
Pismo, če moreš eno fuc*ing seminarsko napisat. Debil moreš bit, da ti to ne uspe.. Ne vem, kaj se folk hvali, kot da se ta seminarska sploh lahko primerja s staro diplomo/novim magisterijem!!!
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Blabalabal, sploh nvem zakaj se ukvarjam s takimi ljudmi.
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 08. Sep. 2011 18:04, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
flasherka_ na enih faksih majo normalno zagovor kljub temu, da je bolonjc. Ti misliš verjetno na tiste ki morjo 30 strani napisat pol grejo pa v kabinet mal povedat mentorju o čem so pisali in je to to (pa še zagovor diplome majo lahko preden opravijo vse izpite) - vsaj na našem faksu majo zdaj tak. Mi ko smo pa še po starem programu mamo pa pred komisijo zagovor pa na vpr. odgovarjaš in vse kar pač spada zraven. Ampak okey, vsak se menda lahko poveseli svojega dosežka. Eni pač mal več truda vložijo kot drugi... sej zmeraj je blo tak.
Yada, yada, yada...
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Tudi jaz sem bolonjski sistem.. Ne si mislit, da sem stari sistem, ki ne ceni truda bolonjcev. In vem, kake zmazke so kolegi oddajali in da ni ne duha ne sluha od zagovorov. Niti ni potrebe po empiričnem delu, je dovolj že teorija. In potem tako vehementno objavljajo to na FB. Ne podpiram=)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]