Najbolj smešna/bolana stanja, opisi, komentarji na fb
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Všeč mi je ko en kolega nalima sliko ene vodičke iz absolventa, in napiše...sexy vodička, ostala zgodba ni za v javnost.
Potem pa sledi 20 komentarjev od njegovih kolegov: " jap, en ji je masiral noge celo noč ko je bila pijana" , pa spet: "jap to je bilo HOT"
Fak no, kul je...napiši mi spodaj: " sexal sem z njo, pa je...ne pa da se špilal mr. Misterya z globokoumnimi izjavami.
Potem pa sledi 20 komentarjev od njegovih kolegov: " jap, en ji je masiral noge celo noč ko je bila pijana" , pa spet: "jap to je bilo HOT"
Fak no, kul je...napiši mi spodaj: " sexal sem z njo, pa je...ne pa da se špilal mr. Misterya z globokoumnimi izjavami.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^To me spominja na vse tiste ''uf še dva dni'' al pa ''joj tok sn razočarana...'' ali pa ''a je lahko še slabše?'', ker čakajo da jim potem ludi postavljajo vprašanja v smilsu: kaj pa je? kam pa greš čez dva dni? a sta se s piikijem skregaŁa?
Brezveze no, napiš čez dva dni grem v Zgornjo Kunguto na brazilsko depilacijo pa čao miki če že lih češ da vsi vejo kam greš.
Brezveze no, napiš čez dva dni grem v Zgornjo Kunguto na brazilsko depilacijo pa čao miki če že lih češ da vsi vejo kam greš.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
"Omg, kaj se mi je zgodil, ne me spraševat!!!!! "
Tak nekak ane
Tak nekak ane
It was forever..but it didnt last long..
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Tearjerker napisal/-a:Brezveze no, napiš čez dva dni grem v Zgornjo Kunguto na brazilsko depilacijo pa čao miki če že lih češ da vsi vejo kam greš.
Zgornja KungOta je, ne KungUta Pa dobene brazilske depilacije ne moreš tam dobit.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Ja pač ne govorimo vsi v istem dialektu, pardon my french, še za marskir kraj rečem oziroma sem navajena kje zgubit ali popačit kako črko, jbg sad.
- Logitech
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2011
Šele zdaj sem opazil to temo
Takole zgleda debata med mojim bratom (20) in njegovo punco (15):
Sicer pa je bilo na eni strani objavljeno 100 najbolj idiotskih FB statusov. Solze so mi tekle od smeha.
Tega tipa imam na FB. Se prav spomnim, ko je to napisalKberryS napisal/-a:Par dni nazaj:
Po tretjem dobrem orgazmu pase cigaret in cokoladno mleko
Jaaooo..
Takole zgleda debata med mojim bratom (20) in njegovo punco (15):
Konkubina* napisal/-a:ona: najlepše je s tabo :$ ♥ ljubim te :*
on: s tabo tudi moja pikica :$:$ ♥ ljubim te najbol :*** :$ ♥ ♥ ♥
ona: popolno je s taboo :$ ♥ :**
on: s tabo tudi mucka moja :$:$ ♥
ona: najboljši si :$$ :**
on: ne ti si najbolša :$:$ ♥
ona: ti si bolšiii :$ :** ♥
on: ne pa nisem :** :$ ti si 1000x bolša ♥ ♥ :**
ona: tiho srček :$ moj moj ♥
on: tiho ti pacika :** moja ♥ ♥
ona: boš ti meu paciko,ko te ščipat začne :** ♥
Moj brat je zarad takih smsov nabil za 150 evrov višjo položnico, ki jo seveda ne plača on. Doma je sledil pogovor.kikyca napisal/-a:tisto kar sta pa electra* in Konkubina* citirale pa mi je totalno pretiravanje... še posebej, če so že čez 20 let stari... saj si lahk prek telefona pišejo, ne rabijo ravno vsi javno videt.
Sicer pa je bilo na eni strani objavljeno 100 najbolj idiotskih FB statusov. Solze so mi tekle od smeha.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Dioniz napisal/-a:saj ni blema. tam mam stalni naslov, pa sem se počuto dolžnega te popravit
No, jaz pa sem se htela obrazložit da imam pojma o pravilnih imenih, ampak pač skoz govorim z u-jem in posledično tak tud napišem. Sej če bi bla v kozmoobdarovanju pa bi ti mogla poslat darilo, bi se že potrudla z o-jem
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^piši kao što govoriš, btk
Hja, pol pa naj uporablja zasebna sporočila na fb ali pa email... ni treba vsega ravno javno.
Logitech napisal/-a:Moj brat je zarad takih smsov nabil za 150 evrov višjo položnico, ki jo seveda ne plača on. Doma je sledil pogovor.
Hja, pol pa naj uporablja zasebna sporočila na fb ali pa email... ni treba vsega ravno javno.
Yada, yada, yada...
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Punica granatum v temi Naša/sanjska/mala/študentska stanvanja:
Nč narobe s postom, sam zanimivo mi je kako nam hitro čas teče, glede na to da je android prišel ven septembra 2008
...ena od mojih že zelo starih in otroških low-budget rešitev
dolgočasna notranja vrata stanovanja so polepljena z nalepkami z androidi iz simobilovih oglasov....zgleda bolj igrivo
Nč narobe s postom, sam zanimivo mi je kako nam hitro čas teče, glede na to da je android prišel ven septembra 2008
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Erm, pomoje ni mislila, da je android "element" iz časa njenega otroštva, ampak da je iz otroštva ideja o polepljenju vrat/površin z raznimi slikicami, nazadnje je za to uporabila male zelene robotke.AbbA napisal/-a:Punica granatum v temi Naša/sanjska/mala/študentska stanvanja:...ena od mojih že zelo starih in otroških low-budget rešitev
dolgočasna notranja vrata stanovanja so polepljena z nalepkami z androidi iz simobilovih oglasov....zgleda bolj igrivo
Al kaj te moti?
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Vrjetno ta ''zelo starih...rešitev''. 3 leta nazaj tudi meni ni ZELO staro=)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
kaj pa če v tem fletu živi npr 3 leta in je to ena prvih "rešitev"? potem je zelo stara
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov