Najbolj smešna/bolana stanja, opisi, komentarji na fb
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
OrangeLady napisal/-a:najbolj bedni so mi take objave: "OMG kers huda žurkaaa je tuki v AMBASADI" očitno pa le ni če imaš čas po FBju pisat
se strinjam... ko se imaš res dob nimaš časa ravn na FB pisat oz. ti to niti na misel na pride.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jaz mam enega fb frienda, ki vsakič ko kaj obajvi na zidu, v taprvem stavku napiše <3 in ime svoje punce, pol pa šele tisto kar ma za povedat Je pa star 20+
pol je pa še ena fb prijateljica, ki ves čas ciklično hujša in potem objavlja slike svojih obrokov. Poleg tega konstantno objavlja prek iphona s kom in kje je na kavi in tudi slike teh kav itd.,u glavnem res ne vem kaj je narobe z njo. No ona mi s tem že tako najeda, da sem raje kar skrila njene objave.
pol je pa še ena fb prijateljica, ki ves čas ciklično hujša in potem objavlja slike svojih obrokov. Poleg tega konstantno objavlja prek iphona s kom in kje je na kavi in tudi slike teh kav itd.,u glavnem res ne vem kaj je narobe z njo. No ona mi s tem že tako najeda, da sem raje kar skrila njene objave.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
eni so res fb addicted, s tem da majo nekateri od njih objalvljajo pametne/duhovite/zanimive/zabavne zadeve, drugi pa tako sranje. Ta bejba recimo ma vsaj 5 objav na dan in skoraj pri vsaki je zraven fotka... stara je pa 27...
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
V mojih prijatlih je bla včasih ena punca, o kateri smo vsi vedeli, da je noseča, ker je miljonkrat napisala v smislu: "Dns je pa piki ful živahen, zihr bo nogometaš " al pa: "Mamica je pa utrujena" in obljavljala slike z ultrazvoka in nonstop pisala o svojem otročku. V glavnem, vsako malenkost je dala na status.
Njeni najboljši izjavi sta pa bli na dan poroda, in sicer najprej je prek telefona objavila: "Začelo se je, peljemo se v porodnišnico" in ene tri ure kasneje: "Awww kire bolečine!!!!" Se prav spomnem, da ji je ena komentirala, da naj se raj osredotoči nase kot pa da visi na fejsbuku.
Njeni najboljši izjavi sta pa bli na dan poroda, in sicer najprej je prek telefona objavila: "Začelo se je, peljemo se v porodnišnico" in ene tri ure kasneje: "Awww kire bolečine!!!!" Se prav spomnem, da ji je ena komentirala, da naj se raj osredotoči nase kot pa da visi na fejsbuku.
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
Konkubina* napisal/-a:electra* napisal/-a:Dobesedno citiram!
ona: z lubijem bubijem macekom pacekom jeva lazanjo
on:ja dragaa lubaam te res mmmm...nagica moja...
kr en tip: bosta se ja zredila če bota tolko jedla...
ona: ahh ma kje, midva dava vse to ponoči ven..
bruhalaa sem!
Pri meni je še huje. Citriam:
ona: najlepše je s tabo :$ ♥ ljubim te :*
on: s tabo tudi moja pikica :$:$ ♥ ljubim te najbol :*** :$ ♥ ♥ ♥
ona: popolno je s taboo :$ ♥ :**
on: s tabo tudi mucka moja :$:$ ♥
ona: najboljši si :$$ :**
on: ne ti si najbolša :$:$ ♥
ona: ti si bolšiii :$ :** ♥
on: ne pa nisem :** :$ ti si 1000x bolša ♥ ♥ :**
ona: tiho srček :$ moj moj ♥
on: tiho ti pacika :** moja ♥ ♥
ona: boš ti meu paciko,ko te ščipat začne :** ♥
pri men se tut to najde. in to vsak dan sami :$$$$$$$$$$$$$ haha
-
arianna87 napisal/-a:V mojih prijatlih je bla včasih ena punca, o kateri smo vsi vedeli, da je noseča, ker je miljonkrat napisala v smislu: "Dns je pa piki ful živahen, zihr bo nogometaš " al pa: "Mamica je pa utrujena" in obljavljala slike z ultrazvoka in nonstop pisala o svojem otročku. V glavnem, vsako malenkost je dala na status.
omg kaj ženski ni jasn
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
super tema.
Skupaj sva xy mesecev (kr ena cifra, sploh ne gre za obletnico)
Škoda da ne štejejmo še dneve, ure, minute in sekunde. Res bolano
Niko nije savrsen...Ali ako postoji neko ko je najblize savrsenstvu, onda smo to mi ! ))))))))
(izjava pocukranega para do te mere da dobim sladkorno, ko berem njune objave na fb).
Potem so še cvetke parov: muci buci, lubi bubi, milion srčkov---> populacija star okoli 20.
Samski se obnašajo še kar normalno, ampak parčki so pa res
Zarad takšnih in podobnih objav sem zelo malo na fb
Skupaj sva xy mesecev (kr ena cifra, sploh ne gre za obletnico)
Škoda da ne štejejmo še dneve, ure, minute in sekunde. Res bolano
Niko nije savrsen...Ali ako postoji neko ko je najblize savrsenstvu, onda smo to mi ! ))))))))
(izjava pocukranega para do te mere da dobim sladkorno, ko berem njune objave na fb).
Potem so še cvetke parov: muci buci, lubi bubi, milion srčkov---> populacija star okoli 20.
Samski se obnašajo še kar normalno, ampak parčki so pa res
Zarad takšnih in podobnih objav sem zelo malo na fb
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
čuftika napisal/-a:Samski se obnašajo še kar normalno, ampak parčki so pa res
Samski grejo pa nekateri v drugo skrajnost in javno obupujejo nad nasprotnim spolom (predvsem punce).
Nikoli mi ni bilo jasno, zakaj nekateri cutijo tako potrebo po javnem izrazanju custev v taki meri. Ok, saj napises, ko se ti kaj lepega zgodi, pa tudi slabega, ampak pomoje naj bi bila nekje meja. Vse tudi ni treba, da je javno.
-
En od dons:
"joooj v enem dnevu sm shujšala za 7kg, k nočm jest"
"joooj v enem dnevu sm shujšala za 7kg, k nočm jest"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov