Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
reklama za prehitro vožnjo al neki tazga.
k tipa ustavi policistka in on jo vpraša a bo velika kazen? ona pa odgovori: "tokrat samo opozorilo...!" ne zastopim reklame, poleg tega je slaba luč za našo policijo. sploh ne razumem kako dajo lahko v reklamo "tokrat samo opozorilo!"
wtf?? v reklami bi moglo bit 500€ kazni, pa 5 kaznskih pik, pa prepoved vožnje itd. d bi si folk zamislu in dojel point... tle pa opozorilo???
k tipa ustavi policistka in on jo vpraša a bo velika kazen? ona pa odgovori: "tokrat samo opozorilo...!" ne zastopim reklame, poleg tega je slaba luč za našo policijo. sploh ne razumem kako dajo lahko v reklamo "tokrat samo opozorilo!"

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- lelija
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 3. 2009
lakeesha napisal/-a:reklama za prehitro vožnjo al neki tazga.
k tipa ustavi policistka in on jo vpraša a bo velika kazen? ona pa odgovori: "tokrat samo opozorilo...!" ne zastopim reklame, poleg tega je slaba luč za našo policijo. sploh ne razumem kako dajo lahko v reklamo "tokrat samo opozorilo!"wtf?? v reklami bi moglo bit 500€ kazni, pa 5 kaznskih pik, pa prepoved vožnje itd. d bi si folk zamislu in dojel point... tle pa opozorilo???
To je tudi mene zmotilo.
Zadnjič spremenil lelija, dne 05. Maj. 2009 6:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
lelija napisal/-a:lakeesha napisal/-a:reklama za prehitro vožnjo al neki tazga.
k tipa ustavi policistka in on jo vpraša a bo velika kazen? ona pa odgovori: "tokrat samo opozorilo...!" ne zastopim reklame, poleg tega je slaba luč za našo policijo. sploh ne razumem kako dajo lahko v reklamo "tokrat samo opozorilo!"wtf?? v reklami bi moglo bit 500€ kazni, pa 5 kaznskih pik, pa prepoved vožnje itd. d bi si folk zamislu in dojel point... tle pa opozorilo???
To je tudi mene zmotilo.
Kaj pa ce je to tisto opozorilo, ki mu ga potem nalepi na avto? Ker potem vedno pokaze en del avta (havbo, vrata, ...) na katerem je nalepljeno veliko obvestilo "hitrejsi vozniki umirajo mlajsi" ala tisto na cigaretnih skatlicah. Pa tudi na vseh reklamnih panojih so taka opozorila nalepljena na avtih. To seveda se ne pomeni da je reklama kaj boljsa (ker ga se vseeno ne kaznuje denarno in s kazenskimi), ampak pomojem da je pac misljeno tako opozorilo, ne pa samo verbalno.

Ja, pa merkurjeve reklame.

And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
-
Tejax - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2009
Meni pa gredo na živce predvsem reklame za Vanish na tisoč in en način. V vseh se še bolj 'zaflekajo', saj z Vanishom se baje delajo čudeži... Ja, tako kot vedno... Pa povsod so otroci v reklami - ko kak otrok to vidi, ga še vzpodbuja, naj se še kar umaže.
Ogabno za gledat in poslušat
Ogabno za gledat in poslušat

-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
men so pa glupe reklame od praškov al pa mehčalcev.k sta bli dve sestri, pa en tip je biu zravn. ena sestra je plesala, so jo vsi občudovali. pa tip prbije "wau kako lepa obleka, a je nova?" pa druga reče "ne oprana s pervolom in ga pokaže.pa on "kko pa veš" pa ona "kr je moja sestra!"
wtf, a na ples nosi s sabo mehčalc
čist je glupa
pa od pingvinov. "ice ice pingvin, jst sm ice ice pingvin. obup!

-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
*AnNy napisal/-a:men so pa glupe reklame od praškov al pa mehčalcev.k sta bli dve sestri, pa en tip je biu zravn. ena sestra je plesala, so jo vsi občudovali. pa tip prbije "wau kako lepa obleka, a je nova?" pa druga reče "ne oprana s pervolom in ga pokaže.pa on "kko pa veš" pa ona "kr je moja sestra!"wtf, a na ples nosi s sabo mehčalc
čist je glupa
![]()
Ja dddddd...na plese in podobne zadeve se vedno nosi mehčalc s sabo

-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
~NIA~ napisal/-a:Libido. napisal/-a:una ko je bla zdej za miss universe 2009 ... ko se lanska misica neki zvija tam pred kamero 'sem anamarija nevemkaj, pred letom dni so se mi uresničile življenske sanje ...' al neki takega
mi je pa huda una.. hvala staršem, punci, ljubimcu... aja pa spat je blo treba sam s tempatem (ne spomnem se več kako gre.. niti nevem za kaj je reklama)
To je reklama za oddajo Trenutek resnice

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]