Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Daleč najbolj trapasta reklama ki sem jo vidla v zadnjem času je una od Lisce, kjer nastopa iris mulej in pride u spodnjem perilu u opeto...Faaaaaaak - če to ni najbl neokusna reklama ever...
-
mala_s* - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2008
Meni gredo najbolj na živce vse in to res vse reklame za tote butaste mehčalce, ker naenkrat iz ne vem katerega žepa oziroma torbice potegnejo litersko flašo
Potem pa mi je še zlata ribica od NLB najedala v Koloseju živce, ko je s piskajočim glasom nakladala o treh željah in ne vem še kaj
Ta najnovejši hit pa je ta Tweeze al kak že. Ker popipa res čisto vse kocine in nikoli več ne zrastejo in se kr same od sebe pomanjšajo itd.
Pa "dobra" je od Tuša reklama, ko ona glupa blontna nastopa.
Potem pa mi je še zlata ribica od NLB najedala v Koloseju živce, ko je s piskajočim glasom nakladala o treh željah in ne vem še kaj
Ta najnovejši hit pa je ta Tweeze al kak že. Ker popipa res čisto vse kocine in nikoli več ne zrastejo in se kr same od sebe pomanjšajo itd.
Pa "dobra" je od Tuša reklama, ko ona glupa blontna nastopa.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men je ful neumna reklama za big maca iz McDonald'sa, k se uni trije tipi bašejo, une ženske pa vse obupane tam sedijo in izpade kot da so tok tupe in nesposobne, da ne znajo sploh komunicirat, če tipi ne sodelujejo zravn, oz. ne vodjo pogovora
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
Yazmeen napisal/-a:Za Eurospin, k una baba leze not pod pult in take ksihte montira, da zgleda, k da si bo še kej spahnla
o te tud jz ne prenesm!
pa tele zdj od špara k delajo nek "seznam" kr neki, pa tud ta od mercatorja "dober dan sosed", "živjo sosed" itd.. a se ne znajo nč pametnejšga spomnt?!
da une z iris mulej niti ne omenjam
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
*zeljka* napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:Za Eurospin, k una baba leze not pod pult in take ksihte montira, da zgleda, k da si bo še kej spahnla
o te tud jz ne prenesm!
pa tele zdj od špara k delajo nek "seznam" kr neki, pa tud ta od mercatorja "dober dan sosed", "živjo sosed" itd.. a se ne znajo nč pametnejšga spomnt?!
Neee, ta za Mercator je pa dobra, ker je v našem mestu posneta!
-
_-_Just me_-_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2008
- Kraj: Tam nekje...XD
joj tista je tako smotana!!
no meni je tudi una za kinder pindvi ki so uni pingvini ratala tako zoprna...
na začetku mi ni bila ampak zdaj pa...
no coment!
no meni je tudi una za kinder pindvi ki so uni pingvini ratala tako zoprna...
na začetku mi ni bila ampak zdaj pa...
no coment!
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
Yazmeen napisal/-a:*zeljka* napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:Za Eurospin, k una baba leze not pod pult in take ksihte montira, da zgleda, k da si bo še kej spahnla
o te tud jz ne prenesm!
Neee, ta za Mercator je pa dobra, ker je v našem mestu posneta!
ok umikam mercator, ker je v vašem mestu posneta
(useen bi lahk brez 100x "dober dan sosed" šlo )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov