Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
ženska napisal/-a:lolitaa napisal/-a:Ice, ice pingvin.Aaaaaa, js popizditis fasam .
Ja, ta je res bedna ...
Agree.
Ni mi jasno, ali naši res ne znajo sinhronizirat, al jim je vseeno kako zadeva izpade, al so dali v reklamo otroka, ki je trd ko kamen (in brez posluha poleg), al pa niso štekali, da bi pingvinček (očitno) moral pet priredbo Ice ice baby od Vanilla Ice.
Imaš, da me vikaš!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
reklama za twiks mi je res najbolj debilna reklama ever
drugače pa so mi očitno skoraj vse reklame,ki grejo vam na živce všeč (luna,pingvini,pri uni ta tweeze se vedno nasmejim,tud una z odpadajočimi zobmi se mi zdi izvirna čeprav tiste zobe res ni najbolj prijetno gledat)
drugače pa so mi očitno skoraj vse reklame,ki grejo vam na živce všeč (luna,pingvini,pri uni ta tweeze se vedno nasmejim,tud una z odpadajočimi zobmi se mi zdi izvirna čeprav tiste zobe res ni najbolj prijetno gledat)
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
men je pa kul ta za twix
piškotek, karamela, čokolada...vsakič me nasmeji
Mi je pa totalno mem tista za čigumije in ko imajo v pisarni predstavitev in se vsi neakj smejijo samo ena žensak jih tako čudno gleda in govorijo o bankrotu in se vsi smejijo...čisto mem
piškotek, karamela, čokolada...vsakič me nasmeji
Mi je pa totalno mem tista za čigumije in ko imajo v pisarni predstavitev in se vsi neakj smejijo samo ena žensak jih tako čudno gleda in govorijo o bankrotu in se vsi smejijo...čisto mem
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
trapa napisal/-a:ženska napisal/-a:lolitaa napisal/-a:Ice, ice pingvin.Aaaaaa, js popizditis fasam .
Ja, ta je res bedna ...
Agree.
Ni mi jasno, ali naši res ne znajo sinhronizirat, al jim je vseeno kako zadeva izpade, al so dali v reklamo otroka, ki je trd ko kamen (in brez posluha poleg), al pa niso štekali, da bi pingvinček (očitno) moral pet priredbo Ice ice baby od Vanilla Ice.
Eh, meni se zdi pa glas otroka še najmanj moteč oz. kar simpatičen, na živce mi gre predvsem koncept reklame ...
Mati pingvinka cel dan postava doma, briše prah z ledu in prestavlja rože.. Potem se oče pingvin vrne iz službe in otroka šele zaskrbi, ker ju je mati zatožila ...
Mislim, čist preveč starokopiten model družine iz šestdesetih ..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
reklama na radiu Antena za faking en pub in emonsko klet, ker je tko že lajk deset let istaaaaa muska, isti glas voditelja in isto besedilo.ajajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
prov ne morm več antene poslušat sam zarad tega ker mi kr žiuce para
prov ne morm več antene poslušat sam zarad tega ker mi kr žiuce para
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
trapa napisal/-a:ženska napisal/-a:lolitaa napisal/-a:Ice, ice pingvin.Aaaaaa, js popizditis fasam .
Ja, ta je res bedna ...
Agree.
jaaa, ta reklama je tko butasta..
-
Tamceek - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2008
^^ jaa..tota je reklama pa je tak svinsko smotana, kot da bi bla ona2 malo prizadeta
+ te pa mi še grejo na jetre za tweeze (komu pa ne ), calgon, razne praške in mehčalce, ki jih mamo vedno zraven, tud ko gremo na predstavo..mislim
+ te pa mi še grejo na jetre za tweeze (komu pa ne ), calgon, razne praške in mehčalce, ki jih mamo vedno zraven, tud ko gremo na predstavo..mislim
..just wanna dance, wanna go insane...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov