Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bucka_* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
kr.ena napisal/-a:Trenutno me najbolj živcira za tisto lepilo, ki "ne zlepi prstov takoj" (kdaj pa - malo kasneje? ) Prototip kičaste glupe bejbe.
Ali tista "jaz sem tista, ki skrbi za njegove srajce"
Zanimivo - koliko vam gre na živce Luna. Meni je to ena boljših reklamnih kampanij v zadnjem času.
o men je tud tta za srajce tk bednaaa!!! luna je pa itak najbolš reklama, al pa na mtv-ju če jr kera vidla reklamo za cribs, najboljša reklama res!!
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Men je ta z zobmi tud res gadna, drugač mi še grejo na živce reklame za čistila (bang in umazanija izgine, ja pa ja...) pa pralne praške. Oh joj, tista je tud nadležna, ko so neki palčki pa pol vrata odpre če se prav spomnim pa se derejo smrdi, smrdi, smrdi joj kako smrdi... al neki takega
Yada, yada, yada...
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
ženska napisal/-a:lolitaa napisal/-a:Ice, ice pingvin.Aaaaaa, js popizditis fasam .
Ja, ta je res bedna ...
Men je pa smešna tale heh...
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
men so totalno mim reklame, v katerih nastopajo kr neke živalce (ala risanka), npr. za une osvežilce zraka (noj, slon, hrček, medved...),
pa ice pingvin je tud taka...
pa ice pingvin je tud taka...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
kikyca napisal/-a:Men je ta z zobmi tud res gadna, drugač mi še grejo na živce reklame za čistila (bang in umazanija izgine, ja pa ja...) pa pralne praške. Oh joj, tista je tud nadležna, ko so neki palčki pa pol vrata odpre če se prav spomnim pa se derejo smrdi, smrdi, smrdi joj kako smrdi... al neki takega
podpis!!!jaoooo
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zame v tej rubriki še vedno zmaga Heidi Klum v viola dresu na kolesu..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
lolitaa napisal/-a:Ice, ice pingvin.Aaaaaa, js popizditis fasam .
aaaaa prou res.... mislm wtf od reklame...
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Men grejo na jetra reklame za čistila za wc, za greznco (kok smrdi ...) in podobn shit - in vse to sranje se največkrat vrti v času kosila Tko, da se mi zmer zagravža vse skupi. Jst ne vem, tožla bi jih Pa una je grozna za delfin wortex power - una kao strokovnjakinja, k se prov vid, kuk se trud natančno in razločno izgovarjat besede. Tm pa res pokam od smeha Na sploh mi grejo na živce vse reklame po vrst - razn, če ni kaka smešna...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov