Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
hehe tale ^^ reklama je men tut hkrati najbl butasta pa hkrati najbl smešna...
Tale ženska si samo sramoto dela, mah ka pa to njej, glavno da je keš dobla... pa se pol "brije" s tistmu po faci ko en dec men še na pamet ne pride da bi se po bradi pa tam okol brila ... Sej čez čas bo mela isto brado koker moški heh... aja sam ja, točno, dlake po uporabi twizija niso trde, niso trde heh... jao groza res...
Pa una reklama mi je butasta... pošlji svoje ime in naj ti ga telefon zapoje... heh pol ti pa pošiljajo na vsake tok časa plačljive smse sam kok se pa odjavit od tega pa v reklami piše tok na mičkeno, da skor rabiš povečevalno steklo
Al pa una reklama za en mehčalec... una dva tamala ko napackata vse mogoče gor ... pa pol ko mala reče: Ne skrbi, to srajco boš kmalu prerasel tale mi je tut čist mimo ...
Tale ženska si samo sramoto dela, mah ka pa to njej, glavno da je keš dobla... pa se pol "brije" s tistmu po faci ko en dec men še na pamet ne pride da bi se po bradi pa tam okol brila ... Sej čez čas bo mela isto brado koker moški heh... aja sam ja, točno, dlake po uporabi twizija niso trde, niso trde heh... jao groza res...
Pa una reklama mi je butasta... pošlji svoje ime in naj ti ga telefon zapoje... heh pol ti pa pošiljajo na vsake tok časa plačljive smse sam kok se pa odjavit od tega pa v reklami piše tok na mičkeno, da skor rabiš povečevalno steklo
Al pa una reklama za en mehčalec... una dva tamala ko napackata vse mogoče gor ... pa pol ko mala reče: Ne skrbi, to srajco boš kmalu prerasel tale mi je tut čist mimo ...
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Hvala bogu da so nehali non stop vrteti: LUNA LUNAAAAAAAAAAA
In ja Top Shop sucks
In ja Top Shop sucks
-
mojamadonna - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
Najbolj mi je slabo, ko se začne vrtet kakšna reklama za topšop. Ni važno al je dormeo, tvizi, super mop al kakršen kol izdelek, ki naj bi delal brezhibno in perfektno fajn, za samo 4 plačila po 11,99€....
Sometimes you have to be a bitch to get things done (Madonna)
-
mojamadonna - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
Še slabša reklama, kot pri Topšop, je tista, kjer se vsako minuto pokvari 100 pralnih strojev, ker ljudje ne uporabljajo calgona.
Sometimes you have to be a bitch to get things done (Madonna)
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Trenutno me najbolj živcira za tisto lepilo, ki "ne zlepi prstov takoj" (kdaj pa - malo kasneje? ) Prototip kičaste glupe bejbe.
Ali tista "jaz sem tista, ki skrbi za njegove srajce"
Zanimivo - koliko vam gre na živce Luna. Meni je to ena boljših reklamnih kampanij v zadnjem času.
Ali tista "jaz sem tista, ki skrbi za njegove srajce"
Zanimivo - koliko vam gre na živce Luna. Meni je to ena boljših reklamnih kampanij v zadnjem času.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Smrdi, smrdi... Super je, ko gledaš poročila in zraven večerjaš, potem ti pa na top zvoku ven vržejo smrdeče reklame, umazane školke in greznice. Pa dober tek!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
micamaca napisal/-a:gaby_ napisal/-a:motorola napisal/-a:pa tisto pljuvanje sline oz. zobne paste in zobovja. omg, kaj jim ni jasno ...
najbolj ogabna reklama. vedno stran pogledam, ker mi prav slabo rata.
ampak prov res... bruh na kubik... pa kr ne nehajo vrtet te nagravžarije
pa uni skrajno bukovi šparovi dnarnci bi tud najraj eno rjuho v goflo zatlačla
aaaaaa, tale z zobmi.BLJAK!!!Mislm ej, kdo gre kej tazga snemat, tisto kri pa to..FUJ NO!
drgač mi je pa zmaga; kaaramelaaaaaa pa še hud tipson nastopa
aja, na živce itak mi gredo use od topshopa, pa zobnih past, cilit bang k škripa po lijaku(aaaaaaaa), čistila in use skupej.Za tvix je edina normalna in zabavna.aja pa za Luno mi je ušeč.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov