Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Meni je pa trenutno najbolj butasta reklama za lak za lase, kjer Heidi Klum kolesari v vijoličnem dresu iz lateksa.. WTF??
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
SSarchy napisal/-a:Meni je pa trenutno najbolj butasta reklama za lak za lase, kjer Heidi Klum kolesari v vijoličnem dresu iz lateksa.. WTF??
Ja ... Hočejo povedati, da ta lak pomaga ohraniti frizurco tudi med kolesarjenjem v lateksu. Saj to vsi delamo, ali ne?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
reklama za mortadelo, k fotr naroči mortadelo, unidve tamali pa zravn njega kr neki zapojeta: "fotr pojma nima..." pa tko punčki stari ne vem like 7 let
pa čist slaba mi je tud una za old spice, k ma tip dve morski deklici ob sebi, k spuščata neke čudne zvoke: brrrrrrrrr brrr brrr brrrrrrrrr...
fak kašne reklame no...
pa čist slaba mi je tud una za old spice, k ma tip dve morski deklici ob sebi, k spuščata neke čudne zvoke: brrrrrrrrr brrr brrr brrrrrrrrr...
fak kašne reklame no...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
lakeesha napisal/-a:reklama za mortadelo, k fotr naroči mortadelo, unidve tamali pa zravn njega kr neki zapojeta: "fotr pojma nima..." pa tko punčki stari ne vem like 7 let
fak kašne reklame no...
ma nebi se mogla bolj strinjati...v bistvu najprej nisem kapirala da oni punčki rečeta "foter pojma nima"...čez čas sem skapirala...in se mi zdi totalno butasto.
pa Dormeo reklame mi gredo tako na živce...da bi najraje TV v koš zabrisala ko traja tista reklama 30 min. in jo po TV vrtijo že 6 ali več let
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
najbl bedna reklama je zihr TWEEEEEEEZEEEEEEEEE
k una baba začne naštevat oooh kok je zapravla pr kozmetičarki, pa celo popoldne je bla tam..ma za bruhat res..
pa ta peeeeed eeeeggggg.. :bruhibljaksmeško:
k una baba začne naštevat oooh kok je zapravla pr kozmetičarki, pa celo popoldne je bla tam..ma za bruhat res..
pa ta peeeeed eeeeggggg.. :bruhibljaksmeško:
-
malacveka - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
za Tweze reklama zmaga po blesavosti... ampak men je bla od začetka smešna za crknt
Važn da una mama reče da cel dopoudne al pa pupoune zaprav pr kozmetičarki (ja matr, kok si mela pa za popult!?)......pa k reče, da zdj k ma tweze je pa lohk skos lepa
"po je pa Marinka kupla tole pa je rekla, da tole je pa dobra stvarca" Ja, če je pa Marinka rekla, bom pa jz tud kupla
Važn da una mama reče da cel dopoudne al pa pupoune zaprav pr kozmetičarki (ja matr, kok si mela pa za popult!?)......pa k reče, da zdj k ma tweze je pa lohk skos lepa
"po je pa Marinka kupla tole pa je rekla, da tole je pa dobra stvarca" Ja, če je pa Marinka rekla, bom pa jz tud kupla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov