Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
ŽuŽa napisal/-a:^^ Samo to še ne pomeni, da bom ta proizvod kupila. Najbolj me od tega odvrne ta reklama, tko, da če mene vprašaš nimajo kej velik koristi od tega.
Recimo da pri tebi ne (kar sicer dvomim), ampak ko boš pa prišla v trgovino in boš imela na voljo izdelek, ki je bil veliko oglaševan in pa izdelek, za katerega še nikol nisi slišala, boš podzavestno izbrala oglaševan izdelek, zato ker boš nekje v podzavesti vedela, da si za to že slišala in da sigurno mora biti dobro.
In to je poanta vseh teh oglasov, pa če verjameš al pa ne.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Konkretno je meni reklama za Luno čisto všeč. In tudi nameravam kupit kakšno stvar. Zdaj ali je to zaradi reklame ali ne, pa naj se ubadajo tisti, ki so zaposleni v marketingu.
Je pa kar nekaj izdelkov, ki jih nikoli ne kupim prav zaradi skrajno butaste reklame. Če reklam ne bi bilo, bi jih mogoče kdaj kupila, tako za spremembo, tako pa jih ne. (tuna Calvo, vložki Cathrine, resno razmišljam tudi o "bojkotu" Actimela, čeprav mi je jogurt všeč - ampak saj so še druge firme)
Je pa kar nekaj izdelkov, ki jih nikoli ne kupim prav zaradi skrajno butaste reklame. Če reklam ne bi bilo, bi jih mogoče kdaj kupila, tako za spremembo, tako pa jih ne. (tuna Calvo, vložki Cathrine, resno razmišljam tudi o "bojkotu" Actimela, čeprav mi je jogurt všeč - ampak saj so še druge firme)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
kr.ena napisal/-a:Konkretno je meni reklama za Luno čisto všeč. In tudi nameravam kupit kakšno stvar. Zdaj ali je to zaradi reklame ali ne, pa naj se ubadajo tisti, ki so zaposleni v marketingu.
mal OT - jsm sm zadnjil kupila mehčalec...mmmm... res lepo diši, bolj naravno kot vsi Silani in Lenorji in kaj jaz vem kaj še...
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
Za Mobitel - Štirke so med nami (ker me sedaj kličejo tako sošolci (ker sem pač po dolgem času štirko dobila) mislim, pa kaj je to takega? ).
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Oh ja Dormeo in Kosmodrisk.. zdj pa še una za tweeze, k una baba govori kako je super, da ni dlačic bla bla. Najhujša trenutno pa je tista bebava španska ženska, k reklamira un blat.
It was forever..but it didnt last long..
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
pa vse tote reklame za dormeo, pa top shop...jaoo ona lorella flego ko je mela reklamo za dormeo čez..jaoo kaj bi ji naredla...po 2 uri skupaj so to sukali na dan...pa za kozmo disk pa reklame za praške pa šampone pa vse tote pizdarije...ko nevejo ka bi si še namisli, pa dajo neki nekvalitetnega ven...ne moreš verjet no...
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
pri men top of horror trenutno:
* una za zobno pasto ko zobje izpadajo ker mi je prav grozna
* top shop: ona za depilator in za neko napravo proti celulitu (baje ti naredi tudi sixpacka )
* Calgon ipd.
mi pa ona za Luno niti ni tak tečna, čeprav mi gre jingl že na živce...
* una za zobno pasto ko zobje izpadajo ker mi je prav grozna
* top shop: ona za depilator in za neko napravo proti celulitu (baje ti naredi tudi sixpacka )
* Calgon ipd.
mi pa ona za Luno niti ni tak tečna, čeprav mi gre jingl že na živce...
Houd de wereld tegen
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
rikola, rikula
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
grrrr najbol sovražm uno od paradontaksa k zobje izpadajo, drgač uporablam to pasto. ampak k vidm to reklamo morm pa prešaltat k se mi use dvigne.
pa una reklama za twix k se derejo karamela itd. bljak, kr neki
luna mi je pa ful ušeč, si skos pojem lunaaa lunaa
pa una reklama za twix k se derejo karamela itd. bljak, kr neki
luna mi je pa ful ušeč, si skos pojem lunaaa lunaa
-
habibi7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- za zobno pasto ko na koncu pljune zob ven, obup, zmeri preklopm.
- za tablete za pomivaln stroj, ko ostane en zasušen makaron v pekaču pa una baba drega tist makaron- nagravžno
- od teje stuša vse reklame, zdej una za meso pa sploh
- za tablete za pomivaln stroj, ko ostane en zasušen makaron v pekaču pa una baba drega tist makaron- nagravžno
- od teje stuša vse reklame, zdej una za meso pa sploh
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov