Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
Teja s Tuša najeda u nula...
...pa vse reklame za razne čistilne pripomočke- samo obišeš in je čisto -> to bi res rada enkrat vidla u živo. če majo kej cajta nej se oglasijo še pr meni
pa še bi se jih najdlo
...pa vse reklame za razne čistilne pripomočke- samo obišeš in je čisto -> to bi res rada enkrat vidla u živo. če majo kej cajta nej se oglasijo še pr meni
pa še bi se jih najdlo
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
aaaaaaaaa sam res.. kje so tejo stuša najdl.. dijo mijo
+ čistila...
agree čist
+ čistila...
agree čist
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
ja pa tale od mobitela (štirke so med nami) tud najeda!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ooooo men pa kr živc potgne ko zagledam uno reklamo za cilit al mistr muskulo, k začne drgnt z nohtom po vodnem kamnu mene to skoooooomina
pa za kalgon, mislm krneki.
Že nasplošno mi gredo vse reklame ki jih v slovenščino sinhronizirajo, an živce, ker so tatalno bedni glasovi, stavki čist neumesni.skratka crap!
pa na animal plenetu/national geographicu in teh kanalih mi gredo na živce tiste češke reklame.dobr da jih bodo zamenjal
mi je pa huda reklama za laško
aja, pa vse te internetne reklame ki se pokazujejo čez spletne strani.Matr na 24 ur neki berem in semi tist k***c pokaže.pa kliknm križc in se mi kr odpre kšna če me bo zanimal bom že pogledala, ne vsiljujte še tle!!!!!
pa reklame na vsakem video posnetku do 24 ur.Misl dejte no, a ne pretiravate že mal preveč.
pa una reklama za en koncert, k nakonc reče: karte lako upite na običajnih prodajnih mestih.jah, kaj pa če nevem jst kje je to.Slaba reklama res.
pa praški, čistila in vse podobno.Vse enake reklaem, jooooj kok dišiiiš, lej kooook je mehek...ijooooj.
pa za kalgon, mislm krneki.
Že nasplošno mi gredo vse reklame ki jih v slovenščino sinhronizirajo, an živce, ker so tatalno bedni glasovi, stavki čist neumesni.skratka crap!
pa na animal plenetu/national geographicu in teh kanalih mi gredo na živce tiste češke reklame.dobr da jih bodo zamenjal
mi je pa huda reklama za laško
aja, pa vse te internetne reklame ki se pokazujejo čez spletne strani.Matr na 24 ur neki berem in semi tist k***c pokaže.pa kliknm križc in se mi kr odpre kšna če me bo zanimal bom že pogledala, ne vsiljujte še tle!!!!!
pa reklame na vsakem video posnetku do 24 ur.Misl dejte no, a ne pretiravate že mal preveč.
pa una reklama za en koncert, k nakonc reče: karte lako upite na običajnih prodajnih mestih.jah, kaj pa če nevem jst kje je to.Slaba reklama res.
pa praški, čistila in vse podobno.Vse enake reklaem, jooooj kok dišiiiš, lej kooook je mehek...ijooooj.
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
..aNia*. napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:^^ Ja ja, tale tudi meni ni posrečena. Spljoh. In potem tisti fant poklekne pred fotrom z Lekadolom. Đizs no.
am ta fant je drugače Anže Škrube
Anžetk je ql, ampak tale reklama mu pa toook ni v čast..mislm mal je skrenu s poti fant, da se je tole prepriču dat v javnost, bokve kok so mu plačal
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Ashley*** napisal/-a:..aNia*. napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:^^ Ja ja, tale tudi meni ni posrečena. Spljoh. In potem tisti fant poklekne pred fotrom z Lekadolom. Đizs no.
am ta fant je drugače Anže Škrube
Anžetk je ql, ampak tale reklama mu pa toook ni v čast..mislm mal je skrenu s poti fant, da se je tole prepriču dat v javnost, bokve kok so mu plačal
jah pač..finančna kriza je bla lih haha
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
Sanda - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men grejo določene reklame na živce....ampak jih fant začne oponašat in pol mi rata use tok smešn....recimo una za ribo eva.....
"Ljudi, ljudi, vratia se šime.....pol pa usi....di je biaaaaaaaa....kažu da je cile noci.....nit je pia nit je jia ribu je lovia....
in midva gledava mirno televizijo, nakar se on tega spomne in se po celem stanovanju veselo dere...jaoooo
al pa una za pril...k delajo takose...in un reče...in odlično zažgan...in spet...dretje po celem stanovanju....
no reklame k se pa jst derem....za nokio nova reklama...express music...melodija mi je huda...
uuuu pa ne smem pozabt coca cola zero....najbolj nore reklame
"Ljudi, ljudi, vratia se šime.....pol pa usi....di je biaaaaaaaa....kažu da je cile noci.....nit je pia nit je jia ribu je lovia....
in midva gledava mirno televizijo, nakar se on tega spomne in se po celem stanovanju veselo dere...jaoooo
al pa una za pril...k delajo takose...in un reče...in odlično zažgan...in spet...dretje po celem stanovanju....
no reklame k se pa jst derem....za nokio nova reklama...express music...melodija mi je huda...
uuuu pa ne smem pozabt coca cola zero....najbolj nore reklame
with every goodbye, you learn...
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
dodajam...
una za orbit... k pride neka ženska in reče grešila sm...najboljši prijateljici sm v 1. razredu ukradla kocko... -> ne razumem lih povezave med čingumi in tem... mi nekako ne gre skupej
pa pril...joj, samo potegneš in že je čisto. yeah right
za coca colo zero mi je čist glupa
pa vanish - moč rožnate - 4x zaporedoma reklama za vanish in nič druzga vmes. me kar glava boli...
una za orbit... k pride neka ženska in reče grešila sm...najboljši prijateljici sm v 1. razredu ukradla kocko... -> ne razumem lih povezave med čingumi in tem... mi nekako ne gre skupej
pa pril...joj, samo potegneš in že je čisto. yeah right
za coca colo zero mi je čist glupa
pa vanish - moč rožnate - 4x zaporedoma reklama za vanish in nič druzga vmes. me kar glava boli...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
*purple* napisal/-a:ooooo men pa kr živc potgne ko zagledam uno reklamo za cilit al mistr muskulo, k začne drgnt z nohtom po vodnem kamnu
alpa pri calgonu ko drgne po umazanih kozarcih z nohti grrr najraj bi razbila televizijo!
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
sokolja napisal/-a:razen Teje s Tuša mi gre na živce še ena reklama pa ne vem točno zakaj gre pa nekako takole: prijazen do želodca, prijazen do srca, vitamina B veliko imaaaaaaaaaa.....oo bruh
mal viši je govora o tem:
drgač pa ta kao Teja Stuša toook najeda..ženska si je dobesedno pokvarla svoje ime v gledališču
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Miss N. napisal/-a:
gre za to, da kao z orbitom ne boš mel samo briljantno čistih zob, ampak si boš naenkrat želel imet še čisto vest - zato pa pač ženska po tolikih letih prizna, da je ukradla kocko, ker očitno ni imela zaradi tega čiste vesti.
Skratka, orbit jo je spodbudil k temu, da se izpove
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov