Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*etty* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Hahaha kaj sm najdla na netu--> ful stare reklame, k so jih včasih vrtel:
- Viki krema
- Čunga lunga
- Frutek
- Viki krema
- Čunga lunga
- Frutek
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
A tist tip, ki se na koncu zadere "bejž stran!"? Men je pa za dol padt smešnaFerdox napisal/-a:- Zadnja reklama za Orbit, kjer tip poje skledo pasje hrane in potem veselo prežvekuje te zadeve... wtf?!
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
kr.ena napisal/-a:~Mishka~ napisal/-a:reklama za Orbit drops k si una baba neki po zobeh trka
Ta zvok mi gre tako na živce, kot kakšno cviljenje noža po steklu ali krede po tabli. Obup. Kar kocine mi grejo pokonci ...
Jojjj, s to reklamo so pa res zadel v temo. Js je nisem sposobna pogledat do konca. Takoj ko jo vidim oz. slišim preklopim na drug program. Sploh ne vem, če obstaja še kakšen bolj bedn zvok od trkanja po zobeh.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
*etty* napisal/-a:Hahaha kaj sm najdla na netu--> ful stare reklame, k so jih včasih vrtel:
- Viki krema
- Čunga lunga
- Frutek
Zakon!! Super reklame
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
blue eye napisal/-a:Uh pa k una ženska s kruhom dol pomaže maščobo s pleha pa pol to poje-za orbit pomoje, tko da res ogabn, za bruhat
Ojej, malo prej je bila ta reklama... Jao! What the fuck?!? Jst sem najprej mislila, da je za kak pomivalni prašek ali pa Pril in podobno, pol pa vidim, da požre tist, pa nazadnje se izkaže, da je za Orbit... Juck!!!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
purple_rain napisal/-a:Tale za moške deodorante Axe. Kej tazga pa še ne.
meni je pa tista ko fant in punca v restavraciji ful všeč.ker unga nikakvega natakarja prav res prime za rit.konkretno.
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Una reklama k eni plački težijo, kako smrdi. Ne samo, da je sama reklama zoprna, vrtijo jo skos (vsaj med poročili). Mislim fuj no, eni ljudje takrat jejo! Oni pa kok smrdi... Dobr tek. PA vse te reklame za WC dišave in čistila. Pa sploh opažam, kako so vse reklame obsedene s tem smradom - ma djte no, če je tok grozn si pa parfum v rt zatlačte...
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Ojoj..
Večina reklam Najbolj butaste so mi une za Calgon "Da pralni stroj bo dlje živel blablabla.." Jao kr alergijo dobim k jih vidm. Pa za Cilit pa vložke pa Pril in druga sredstva za pomivanje posode, k so tok dobra, da z enim potegom očistš zasušeno maščobo do sijaja Kr neki.. Na nemških programih pa ne maram unih od Jave pa to, k prodajajo melodije za telefon Pr nm to še ni tok hudo.
Večina reklam Najbolj butaste so mi une za Calgon "Da pralni stroj bo dlje živel blablabla.." Jao kr alergijo dobim k jih vidm. Pa za Cilit pa vložke pa Pril in druga sredstva za pomivanje posode, k so tok dobra, da z enim potegom očistš zasušeno maščobo do sijaja Kr neki.. Na nemških programih pa ne maram unih od Jave pa to, k prodajajo melodije za telefon Pr nm to še ni tok hudo.
-
Katie - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2007
Ledenaa napisal/-a:Ojoj..
^^Čist se s tabo strinjam. Na živce mi je šla tud tista reklama od Mobitela 'vn, not' sam zdej hvala bogu ni več tko pogosta.
-
Muckica* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Maribor
Leann napisal/-a:blue eye napisal/-a:Uh pa k una ženska s kruhom dol pomaže maščobo s pleha pa pol to poje-za orbit pomoje, tko da res ogabn, za bruhat
Ojej, malo prej je bila ta reklama... Jao! What the fuck?!? Jst sem najprej mislila, da je za kak pomivalni prašek ali pa Pril in podobno, pol pa vidim, da požre tist, pa nazadnje se izkaže, da je za Orbit... Juck!!!
Se pridružujem bljek
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]