Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
~NIA~ napisal/-a:najslabš so pa TopShop... komi dajo stran eno reklamo že predvajajo drugo v kateri razlagajo kok je una stvar (ki so jo prodajal prejšn mesc) zanič in nezdrava
ja ej Top shop...te so grozne...in najbol hudo je, k pridejo lih ob tistem času, k ni nič pametnega na TV-ju (al pa so na drugih programih samo sporedi) in si pole prisiljen uno gledat al pa preprosto izklopiš TV ma zdej je una nova naprava za noge, k samo cingaš se gor-dol in je zadost 1 minutka na daaaan!!!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ajaks profešonal pri Mojci Flek Aleluja, sam so presegl use meje teli "čistilci" ... Buaaaaaa, usakič k vidm/slišm tovrstne reklame, me prime, da bi se usmerla u oglaševalsko industrijo in nardila saj en konkretn oglas za ta usrana čistila in uložke!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Zakaj je pa men šele učer (sicer hvala bogu) začel tole vn sekat, prej pa ne? Sm se pa čist ustrašla, pa še zvočnike sm mela do fula od enga komada prej, pol mi pa ta sladoled začne vn zjat pa še najdla ga nism takoj ... Strašno.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jaaaa
pa jest zmer tko nardim, da v mozili odprem tri okna.. pa povsod dam kozmo forum.. pol pa v enmu odprem modo,... da hitrej vse pregledam
in predstavli si .. da ti v različnmu tajmingu naenkrat začne tole vn sekat.. in pol v vsakmu oknčku izklopt glas.. pol k sm ugasnla, je pa v prumu spet začel "grški jogurt in med" aaaaaaaaaaaaaa sm misnla, dam popizdila
pa jest zmer tko nardim, da v mozili odprem tri okna.. pa povsod dam kozmo forum.. pol pa v enmu odprem modo,... da hitrej vse pregledam
in predstavli si .. da ti v različnmu tajmingu naenkrat začne tole vn sekat.. in pol v vsakmu oknčku izklopt glas.. pol k sm ugasnla, je pa v prumu spet začel "grški jogurt in med" aaaaaaaaaaaaaa sm misnla, dam popizdila
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov