Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ ja je res precej neprebavljiva... ampak une radijske variante so mi pa čist simpatične... npr. pikčasta ptička v pikčasti kletki ... probite to na hitr izgovarjat
The secret of success is consistency of purpose.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
nisem sicer bral vsega...
imam vprašanje: ko se ve dobite s prijateljico v mestu na čveku, imate morda s seboj kanto Perwola, v primeru, da mimo pride vaš dragi, se prijateljica zagleda vanj, opazi tudi njegovo črno majico, ve pa prijateljici razložite, da ni nova, ker je oprana s perwolom???
imam vprašanje: ko se ve dobite s prijateljico v mestu na čveku, imate morda s seboj kanto Perwola, v primeru, da mimo pride vaš dragi, se prijateljica zagleda vanj, opazi tudi njegovo črno majico, ve pa prijateljici razložite, da ni nova, ker je oprana s perwolom???
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Use od Top Shopa še posebi Lorelina-za dormeo .Najbl mi gre pa na jetra "Dr.Hana Suralova"na reklami za Bref !
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Jochie napisal/-a:imam vprašanje: ko se ve dobite s prijateljico v mestu na čveku, imate morda s seboj kanto Perwola, v primeru, da mimo pride vaš dragi, se prijateljica zagleda vanj, opazi tudi njegovo črno majico, ve pa prijateljici razložite, da ni nova, ker je oprana s perwolom???
ja js nosim use s sabo...moja torba je prou že nabasana s takimi rečmi...ma haalooo!!! kej majo veze take reklame!!??
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jaaaaa, Jochie, js jo tut u kino sabo nosm, da k se naslonm na tipa in začutm neverjetno mehkobo njegouga pulovrja, loh uprašam "a je opran s pervolom?" in iz torbice potegnem flašo praška ...
Svašta so te reklame, ja.
Svašta so te reklame, ja.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
al pa reklama za persil:" And the gold goes to .... Persil" ma tud vidt ne morm te reklame
al pa cilit pa te zadeve, k kaže kakšne umazane ploščice,pa wc pa štedilnik poj pa to vse sčisti. ma vsak normaln človk nima to nikol tolk umazan, če se ti da probaš vsaj sproti kej počistit
al pa cilit pa te zadeve, k kaže kakšne umazane ploščice,pa wc pa štedilnik poj pa to vse sčisti. ma vsak normaln človk nima to nikol tolk umazan, če se ti da probaš vsaj sproti kej počistit
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
uršy napisal/-a:Men gre pa najbl na k**** trenutno reklama za life mehčalc .... jaooooo ne morm slišat une pesmce
dokler niso odvrgli starih žajf in odkrili novi Life Sick!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
men je ful bedna reklama za Coldrex,ko se folk na avtobusni postaji prepričuje,da noben ne ve kako je,če si prehlajen.mislm,ker inovativna reklama
pa te za persil,hofer,tuš-res najamejo ugralko pol pa reče da je vodja nevemčesa v Tušu?!?
una stara reklama za calvo je bla tud za bruhat
pa te za persil,hofer,tuš-res najamejo ugralko pol pa reče da je vodja nevemčesa v Tušu?!?
una stara reklama za calvo je bla tud za bruhat
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
softTouch napisal/-a:men je ful bedna reklama za Coldrex,ko se folk na avtobusni postaji prepričuje,da noben ne ve kako je,če si prehlajen.mislm,ker inovativna reklama
Sam res, ta reklama je obupna! Pri men si definitivno zasluži zmago med najbolj bednimi. Pa za pralni prašek so tud vse po vrsti katastrofa.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
uršy napisal/-a:Men gre pa najbl na k**** trenutno reklama za life mehčalc .... jaooooo ne morm slišat une pesmce
živela je družinica...in odkrili novi life
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov