Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jelchi - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2004
- Kraj: za knjigami
Meni gre pa tkoooo na živce zadnja reklama od Gorenjke - Pirat s hribov
http://www.nora-pg.si/si/showreel/tv-oglasi/movie/3329/
Kaj tako glupega.. pa že dolgo ne!
Mislim, da nekaj časa ne bom jedla njihove čokolade!!!
http://www.nora-pg.si/si/showreel/tv-oglasi/movie/3329/
Kaj tako glupega.. pa že dolgo ne!
Mislim, da nekaj časa ne bom jedla njihove čokolade!!!
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Meni so najbolj glupe reklame za čistila (cillit, pril, lenor, calgon...) čisto pri vseh je ženska v kuhni, nikoli tip pa še besedila majo tak debilna.
Tudi oni za siol pa amis nista nič boljši, jaz sem tudi mislla da gre za nek unicef.
Mi je pa škoda da se pri nas ne vrtijo one dobre reklame, kot so včasih na Eurosportu alpa Discoveryju ko so res smešne. Od teh se je edino ona za Heinekken pri nas vrtela.
Tudi oni za siol pa amis nista nič boljši, jaz sem tudi mislla da gre za nek unicef.
Mi je pa škoda da se pri nas ne vrtijo one dobre reklame, kot so včasih na Eurosportu alpa Discoveryju ko so res smešne. Od teh se je edino ona za Heinekken pri nas vrtela.
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Men gre pa un Mr. Muscolo al kva je že ok no loh bi dal vsaj enga tapravga ne pa tega g33ka. Pa use reklame u stilu "in madeža ni več", dormeo, kozmodisc in use TV prodaje. Sej bi se še dal naštevat, ampak so uglavnem use čist zgrešene (kšne izjeme so dobre )
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Reklama za Harvey Norman - tista bedna pesem - Gremo, gremo, Harvey Norman, pa za Vzajemno, ko Taiji in še ena punca padata s kolesi.
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
Men je butasta una za eno dišečo svečo ko reče "Ko olje izgori tudi sveča ugasne!" Ma ne?? A RES??? HALOO? :unknown:
Da ne omenjam raznih čistil in praškov, dobra mi je edin za ta prašek ki ga oglašuje kuntner ful smešna... predvsem zato ker je ful na brzino vse narjen...
Da ne omenjam raznih čistil in praškov, dobra mi je edin za ta prašek ki ga oglašuje kuntner ful smešna... predvsem zato ker je ful na brzino vse narjen...
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
- Kraj: Idrija
Ursyna napisal/-a:Men je butasta una za eno dišečo svečo ko reče "Ko olje izgori tudi sveča ugasne!" Ma ne?? A RES??? HALOO? :unknown:
Men je pa to od Kuntnerja tok bedna, k se prou vid d je pocen; pa tiste madeže k meša neki tam..halooooo. Men osebn so mi dobre reklame od mobitela, simobila, pa od mercedeza mi je huda, k tamau uzame igračko in ta avto posadi pol in ''zraste'' nou pred garažo. ( moja sestrična je že probala to narest, je ''posadila'' en avtko, sam še ni ''zrastel'', je prou jokala dons revca )
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Bluestocking napisal/-a:Reklama za Harvey Norman - tista bedna pesem - Gremo, gremo, Harvey Norman, pa za Vzajemno, ko Taiji in še ena punca padata s kolesi.
O jaaa. Za kozlat!
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Mislim, da je za Merkator (?), nism sigurna. Pač neka družina skupaj kuha in ustvarjajo kao glasbo. Kr neki
Dobra je pa ta nova za Peugeot V bistvu so mi skoraj vse reklame za avtomobile dobre.
Dobra je pa ta nova za Peugeot V bistvu so mi skoraj vse reklame za avtomobile dobre.
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
znati čakati, je še več,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov