Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
sofia83 napisal/-a:Pol mi je super tud una za Grajske pekarne se mi zdi ... Krasno posneta, ko en fantek ulovi vonj ravno spečenega kruha v dlan in potem teče domov, da bi ta vonj "zapakiral" v pismo in ga poslal bratu, ki živi v tujini.
ja, ta je tut men zelo všeč.
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Meni je pa najbolj butasta reklama, za Gorenjka čokolado. Pa saj jih je še nekaj...ampak se trenutno samo tele spomnim, ki je res čisto mim.
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Men so pa tele za Transport tok smotane reklame... Ok dans sm po radiu slišala eno, ko en štunf reče, da so njegovga prjatla šivat pelal a kaj. Mi je blo duhovito. Ampak odigrana je pa tko, da glava boli.Pa tud ko jih vidm na TVju so mi
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Bageera napisal/-a:blue eye napisal/-a:Men je pa najbl butasta ta zdj sa simobil k se un parčk krega, ženska se dere na tipa..u glavnm kr neki..
JAAAA!!!!! Jzt ob tistem ZNORIM!!!! Pa tista ženska mi je že na pogled tok grozna!!! Taka starikava pa koščena fujjj pa plakati od te reklame..... čist povsod so
A ni to ena naša igralka? Nataša Matjašec? Vsekakor res dobro odigra prizor ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Tele siolove miši in žabe so kr za ustrelit se.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men je pa una za en detergent za posodo tok glupa...k kao dva froca prneseta svoji risbici pokazat mtki in pol ona mor povedat, kera je lepša in ne ve, gre pomivat posodo in pol zarad unga detergenta dobi tak navdih, da pol ugotovi, da lahko reče, da sta obe lepi
Jst si včasih res zamislm, da nas majo (uni, k delajo te reklame) za res zabite ane
Jst si včasih res zamislm, da nas majo (uni, k delajo te reklame) za res zabite ane
-
kr.ena - Cosmopsiho
Zdaj sta mi prišli na misel dve reklami, ki sta v osnovi absurdni. Chilly intimno milo ("vsak dan hočem nekaj novega"- če to upoštevam, bom kupila njihovo milo samo enkrat ) in mislim, da je Cillit Bang ("za vaše vsakodnevno čiščenje" - kažejo pa tako svinjski umivalnik, kot če ga eno leto ne bi spucal; bolje bi bilo "za vaše vsakoletno čiščenje )
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
*Sparks* - Komunikatorka
Še dve bedni: una za Calgon, ko mama pelje otroka v šolo in pol ma poplavo v kuhnji... Tok bedna, pa tok lejm posneta kot da bi jo jst sama z VHS kamero v eni bogi kuhnji!
Pa una mi gre blazno na jetra, mislim da je za Amis.. Ena žalostna muzka se vrti pa en folk prikazuje, v smislu "kaj imajo te ljudje skupnega? --> plačujejo preveč naročnine za internet" al neki tacga. Ko sem jo prvič gledala sem misnla da gre za kšno Unicefovo akcijo spet. Mi je čudn da je še niso skenslal k tole je pa očitno nelojalna reklama!
Pa una mi gre blazno na jetra, mislim da je za Amis.. Ena žalostna muzka se vrti pa en folk prikazuje, v smislu "kaj imajo te ljudje skupnega? --> plačujejo preveč naročnine za internet" al neki tacga. Ko sem jo prvič gledala sem misnla da gre za kšno Unicefovo akcijo spet. Mi je čudn da je še niso skenslal k tole je pa očitno nelojalna reklama!
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
Yazmeen napisal/-a:Men je pa una za en detergent za posodo tok glupa...k kao dva froca prneseta svoji risbici pokazat mtki in pol ona mor povedat, kera je lepša in ne ve, gre pomivat posodo in pol zarad unga detergenta dobi tak navdih, da pol ugotovi, da lahko reče, da sta obe lepi
Ne vem, ampak jaz še zmeraj ne razumem povezave med njeno odločitvijo in detergentom za pomivanje posode
Všeč mi je pa reklama za simobil... Dost ga mam! Do tuki!
Pa za Transport so res originalne
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov