Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Še ena tukaj, ki ji grejo lasje pokonci ob reklami/reklamah za M mobil! Plus vse gluposti za Vanish, pa pralne praške ipd. In uf, za Dormeo z L. Flego- ne morem te ženske, vsaj v tej reklami ne! In še bi se verjetno katera našla, ampak mi trenutno ne pade na pamet.
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
hm ja..men tut..tu pa zatu k še zmeri ne razumem pointa te reklame
-
bonnie - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
Sej to je zato da se ti sprašuješ za kaj se gre in si ves čas pozoren nanje kdaj bojo objasnili pa če j eže kaj novega in potem res ne moreš zgrešiti ko gor nalimajo zravem te št. en super duper nov pralni prašek, popolnoma drugačen od vseh drugih!
(al pa kej podobnega, ne vem, nisem še videla teh plakatov)
(al pa kej podobnega, ne vem, nisem še videla teh plakatov)
If you try you may fail, if you don't try you're guaranteed to fail
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jaz pa ne prebavljam te reklame Jolly Mobile - neke hip hop monkeys al kaj so že... Moram prav preklopit, ko je ta reklama - res! Pa na splošno ne maram teh reklam z mobilnimi melodijami in podobnim sranjem.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Maudisa napisal/-a:najbolj kaj mi gre na živce je ona reklama za ležišče dormeo(zbudite se naspani ) ...
men pa niti ne več, od kar se v njej pojavla tist pilot... moj bivši sosed ...
The secret of success is consistency of purpose.
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Uf, zdele sem eno vidla za Cilit Bang, k bi pretepla tistega, ki jo je dal na program - že tko so debilne take reklame, potem jo pa še sinhronizirajo v slovenščino in spodaj prilimajo Mojca, Ljubljana ... miiiiiislm, koga zdej tle hecajo? Upam, da ne mislijo, da smo taki retardi, da bi dejansko resno vzel to
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov