Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
punčica napisal/-a:cukrck napisal/-a:joj, men gre pa tista reklama, k ena ženska kr neki pleše po mestu pa skače tkoo na živce, da sam adijo pamet ej... Pa za en parfum se gre ane? Sam zdele se ne spomnem za kerga.
men se zdi da za hugo boss.....ne vem...
Hugo Boss - Pure Purple
How blind can you get and still have eyes?
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Latte napisal/-a:punčica napisal/-a:cukrck napisal/-a:joj, men gre pa tista reklama, k ena ženska kr neki pleše po mestu pa skače tkoo na živce, da sam adijo pamet ej... Pa za en parfum se gre ane? Sam zdele se ne spomnem za kerga.
men se zdi da za hugo boss.....ne vem...
Hugo Boss - Pure Purple
Čist huda reklama ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
jau, jas je tudi nemorem videt!vedno me zbudi če zaspim pred tvgirlie napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Al pa una je butasta, mislim, da je za niveo (kremo) k se ena bejba dere: pre-ma-ga-na!!!!!!!!!
Ojej, kok gre men ta reklama na živce!
as if.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Men so pa une zverinice (neke paštetke pa klobasce) v eni reklami tok hude - NJAMI, ŠE BI MAMI !
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Men gre pa una fuuuuuuuuuul na živce za Calgon, ko pride una ženska v kopalnico in vidi da je stroj čist ponoru in se zadere: JOOOOOOOOOOOJJJJJJ
K bi najrajš ekran usekala ko to reklamo vidm!
Pa una mi je šla na živce, ko je un tamau govoru: "en oblaček, dva oblačka, sedem oblačkov, tisoč oblačkov.............GROZAAAAAAA!
K bi najrajš ekran usekala ko to reklamo vidm!
Pa una mi je šla na živce, ko je un tamau govoru: "en oblaček, dva oblačka, sedem oblačkov, tisoč oblačkov.............GROZAAAAAAA!
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Punce....
ste opazle, da v večini reklam "namenjenim ženskam" - torej v vseh o čistilih, kozmetiki,... moški razlaga kako se zadeva uporablja?
Ženska ima samo nekakšen "intro" - pove kako pa kaj (npr. kaj se ji je zgodilo, kaj se ji dogaja, kaj je novega) in zatem moški profesionalno razloži kako je s tem.
Prikrita dominacija moškega. S tem nam proizvajalci (na prikrit, a prefinjen način) pokažejo, da moški več vejo kot ženske. Ja, tudi O ženskah vejo več.
ste opazle, da v večini reklam "namenjenim ženskam" - torej v vseh o čistilih, kozmetiki,... moški razlaga kako se zadeva uporablja?
Ženska ima samo nekakšen "intro" - pove kako pa kaj (npr. kaj se ji je zgodilo, kaj se ji dogaja, kaj je novega) in zatem moški profesionalno razloži kako je s tem.
Prikrita dominacija moškega. S tem nam proizvajalci (na prikrit, a prefinjen način) pokažejo, da moški več vejo kot ženske. Ja, tudi O ženskah vejo več.
Imaš, da me vikaš!
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
SIEENA napisal/-a:Klik:flower:
ravn danes sm po tvju vidla to reklamo od dovea.mislim ni ista.kaže izdelke od dova pol pa piše slovenski naslov te strani.
drugače mi gre pa na jetra reklama za lepilo super attack:"še vedno visim tukaj"
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
trapa napisal/-a:Punce....
Prou res! Nikol nisem bla na to pozorna, vendar zdej ko pomislim, je res da vedno moški govorijo za ženska ličila ipd. Sploh za maskare je čist VEDNO moški tisti ki govori. Pa za une barve Aisa Look pa Schwarzkopf zelo redko slišim kšno žensko govort.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov