Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
ne ne ni to ta reklama.. pri tej reklami se ženska vsede v avto in se obrne in pol kao vidi zadaj un nov avto in pol se začne histerično dret: ustaviiii
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
dajcy napisal/-a:ne ne ni to ta reklama.. pri tej reklami se ženska vsede v avto in se obrne in pol kao vidi zadaj un nov avto in pol se začne histerično dret: ustaviiii
Ooo jaaaaa vem kera je ... Sem jo pomoje sam enkrat vidla, pa je blo čist dost, ker je tolk butasta, da dijo. Če bi una žesnka vsaj mal bolj normaln govorila.
Em drgač pa ne vem za ker avto sploh je, mjbe Opel?
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
joj, men gre pa tista reklama, k ena ženska kr neki pleše po mestu pa skače tkoo na živce, da sam adijo pamet ej... Pa za en parfum se gre ane? Sam zdele se ne spomnem za kerga.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
girlie napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Al pa una je butasta, mislim, da je za niveo (kremo) k se ena bejba dere: pre-ma-ga-na!!!!!!!!!
Ojej, kok gre men ta reklama na živce!
ravno prej sem jo videla...totalno
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
*purple bitch* napisal/-a:thebest napisal/-a:meni pa ona...ne vem če še je... OD KDAJ PA TI PEREŠ NA ROKE JE REKLA EVA??? joooooooj
haha men je pa ta prow huda.......je prow izvirna z uno babo....
...k ne zna r rečt
How blind can you get and still have eyes?
- punčica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2005
- Kraj: dolenjska-Trebnje
cukrck napisal/-a:joj, men gre pa tista reklama, k ena ženska kr neki pleše po mestu pa skače tkoo na živce, da sam adijo pamet ej... Pa za en parfum se gre ane? Sam zdele se ne spomnem za kerga.
men se zdi da za hugo boss.....ne vem...
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov