Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
steLLcy napisal/-a:najhujša, za kozlat pa od Tuša... jao bože, kaj je to ena glupa reklama...
ja, điiiii kaka reklama
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ma tiste so bedne za srečke.... O moj bog, kdo si jih zmišluje?!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
sweet_kitty napisal/-a:Ma tiste so bedne za srečke.... O moj bog, kdo si jih zmišluje?!
mjaaa, posebej una .... Kuku al neki tazga ... k un tip skos ključavnice gleda ... groza ...
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
Sanda - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
amm....dormeo sux totalno....k reče...kako ste pa vi spali danes? bla bla....zbudite se naspani...
al pa una od kdaj pa ti pereš na roke???
zakaj moje zavese niso bele kot sneg al neki jaooo....
drgač najbl mi je pa šla una reklama: Kako si? velk beu plakat na njemu pa piše kako si....enkrat je bla u 10 min....6krat ta reklama.... in pol k sm končno zvedla sm sam uno wtf??
ampak useen napitki so pa fenomenalni tko da so usaj mauu potešil uno histeričnost
al pa una od kdaj pa ti pereš na roke???
zakaj moje zavese niso bele kot sneg al neki jaooo....
drgač najbl mi je pa šla una reklama: Kako si? velk beu plakat na njemu pa piše kako si....enkrat je bla u 10 min....6krat ta reklama.... in pol k sm končno zvedla sm sam uno wtf??
ampak useen napitki so pa fenomenalni tko da so usaj mauu potešil uno histeričnost
with every goodbye, you learn...
-
skrivnostna - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
ja res je za vanish...sam a ves kaj je najvecja fora raklame
ona ji na sred ulce kr majco sleče in jo da tm kr v pralni stroj....
...pol jo pa iz pralnega sroja vzame že kr zlikano in souho
(jest bi mela tut tak vanish če bi bil res tak)
ona ji na sred ulce kr majco sleče in jo da tm kr v pralni stroj....
...pol jo pa iz pralnega sroja vzame že kr zlikano in souho
(jest bi mela tut tak vanish če bi bil res tak)
all day i dream about sex-adidas
- zvezdica5
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2005
Sanda napisal/-a:ampak useen napitki so pa fenomenalni tko da so usaj mauu potešil uno histeričnost
Ej, men je tud full fajn tist za napitke gledat kako delajo, pa tist k so mel neko mašino, pa so delal omakce za testenine, pa sokove,pa so nardil piščančji namaz, pa tist k so omakce dajal kr v mikrovalovko...Mislim da sta vodla ena ženska pa en moški...V glavnem to mi je fajn gledat, sam k si sam lušte delam z tem Drgač pa ostalih ne prenesem TOP SHOPOV...Bejž nimam časa za gledat...jAO, no mam sam so res BEDA!!
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Men je tud tista za magic bullet a kaj fajn na top shop. Ceprov ga drugac ne prenesem. Sam tista mi je pa zarad neznanga razloga ful zanimiva. Pa ful mi je dobra tista za drustvo up, k visi jabuk pol pa tko pise 'samo visenje ali zorenje' pa ena muska je zravn pa mi je ful dobra pesm. Al pa za milko k so tisti bobri a svizci al karkol.
-
tjashika_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2005
- Kraj: celje
Bageera napisal/-a:Tiste za Fontastik.... uh... k en tip kr neki v špegu sam seb govori.... pa una bejba k sama sebe objema pol pa telefon zazvoni pol pa da en tak čudn glas iz sebe...
jao nda...kr neki
¤Hi.EaT Me *=)¤
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov