Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Joooj, jaz sem bla zdaj pr tipu na Hrvaškem in sem vidla najbolj annoying špico za reklame na svetu.
En Božiček prskaklja v bajto in poje men se zdi, da nekaj v zvezi z Novo... Argh, k popizdim, sam da se reklama začne! :ertrink: :box:
En Božiček prskaklja v bajto in poje men se zdi, da nekaj v zvezi z Novo... Argh, k popizdim, sam da se reklama začne! :ertrink: :box:
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
bucka81 napisal/-a:girlie napisal/-a:men gre pa že na živce una: usta - la bocca, ustnice -le labra in užitek je Bueno joj, to reklamo vidm najmanj 5× na dan pa mi že tok preseda
pol pa že na konc tok bedn izpade k zabije uno in krema je la crema! Ja, ne, sam da ni la majoneza
Ja, pa naj prosim nekdo, ki obvlada italijansko (Jochie npr.) pove ali ne pomeni Bueno dobro? , mi pa najeda ona ženska v tej reklami, ki se nastavlja tam, kot kaka kura
Sj to "in užitek je Bueno" je v prenesenem pomenu mišljeno... saj pomoje - kao druga beseda za užitek je Bueno... kr nekej ja
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Applebitecc napisal/-a:Joooj, jaz sem bla zdaj pr tipu na Hrvaškem in sem vidla najbolj annoying špico za reklame na svetu.
A to se da kje vidt?? Mislim, se pri nas tudi vrti?
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
MIGRENA napisal/-a:bucka81 napisal/-a:girlie napisal/-a:men gre pa že na živce una: usta - la bocca, ustnice -le labra in užitek je Bueno joj, to reklamo vidm najmanj 5× na dan pa mi že tok preseda
pol pa že na konc tok bedn izpade k zabije uno in krema je la crema! Ja, ne, sam da ni la majoneza
Ja, pa naj prosim nekdo, ki obvlada italijansko (Jochie npr.) pove ali ne pomeni Bueno dobro? , mi pa najeda ona ženska v tej reklami, ki se nastavlja tam, kot kaka kura
Sj to "in užitek je Bueno" je v prenesenem pomenu mišljeno... saj pomoje - kao druga beseda za užitek je Bueno... kr nekej ja
Res zanimivo. Tut meni gre ta la bocca in le labra ful na živce. Še fant takoj prešalta, ko zagleda noge. Na začetku še je rad pogledal, zdaj pa je ne more več videt.
Meni gre tut Ana Liza za Mercator na k...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
SSarchy napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Joooj, jaz sem bla zdaj pr tipu na Hrvaškem in sem vidla najbolj annoying špico za reklame na svetu.
A to se da kje vidt?? Mislim, se pri nas tudi vrti?
TV Nova, če slučajno kje lovite. Božiček je pa tale tukaj gor na strani... http://www.novatv.hr/aspx/blagdani.asp :box:
Res se mi slijo Hrvatje, ker tok na ***** mi ni šla pa še nobena stvar na tv...
Najbolj me pa mot annoying petje. V bistvu je una pesem...tist nek jolly x-mas prirejena.
Pri nas se pa hvala bogu ne vrti, ker je to njihova špica za reklame. :apfel:
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
men je pa una dobra:
En prehlajen moški se nekje usede na klopco zraven ene gospe pa reče: "Oh, ta prehlad!" pa ona: "Ja, vem kako vam je." pa on: "Ne, ne veste." pa spet ona:"Ja, seveda vem.Včeraj sem ga imela, potem pa sem vzela Septolete ( al neki tazga ). Pol pa isti moški sedi na klopci pa pride zraven njega ena prehlajena ženskica pa reče: "Oh, ta prehlad!" pa on:"Ja, vem kako vam je." pa ona: "Ne, ne veste.
Mislm, da je za Septolete, če ne me pa loh popravte
krfjolca, men je ta za avto tud ful dobra
En prehlajen moški se nekje usede na klopco zraven ene gospe pa reče: "Oh, ta prehlad!" pa ona: "Ja, vem kako vam je." pa on: "Ne, ne veste." pa spet ona:"Ja, seveda vem.Včeraj sem ga imela, potem pa sem vzela Septolete ( al neki tazga ). Pol pa isti moški sedi na klopci pa pride zraven njega ena prehlajena ženskica pa reče: "Oh, ta prehlad!" pa on:"Ja, vem kako vam je." pa ona: "Ne, ne veste.
Let the good times roll.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Men so vse od Mobitela dobre... Ful dobre.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
girlie napisal/-a:men je pa una dobra:
za coldrex je ta reklama
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]