Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
miss missy napisal/-a:Fora te reklame je, da se servis tko hitr zgodi, da komi opazš in ne zgubljaš časa. Poudarjajo hitrost servisa... pač fotr pa tamal prpeleta avto in v naslednji sekundi tamal že balon v roki drži-kao na konc servisa so dal tamalmu še balon... pol je pa tist počasn posnetek, k kao menjajo gume, itd. in to je servis k tko hitr mine, da komi opazš.
No vsaj jst si to reklamo tko razlagam.
ja, se je nekak tko.
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
uršy napisal/-a:Una lip baLm je res za posrt , ampak men grejo pa na živce te reklame za zdravstveno zavarovanje (vzajemna, triglav, adriatic...)
jo ej, te za zavarovanje. Jih kaže ko da bi bli ne vem kaki angelčki :angel: . joooo, kira beda ej...
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jooooooooooj men je pa zdej najbolj bedna una za Renault ... mislm da Megan al ker ... k un otrok kr neki rigne al kva ... pol se pa neki nazaj čas prevrti ... bedno res ... bednooooo ... Mislm kr neki se mi zdi ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
skrivnostna - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
no pr enih reklamah bi si res zelela takoj umret al pa tv skoz okno vrzt..hehe...dragc mi je velik reklam grooznih!!
ene so pa cist smeha...na nmskem tv se ponavad rezim ...hehe
ene so pa cist smeha...na nmskem tv se ponavad rezim ...hehe
all day i dream about sex-adidas
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
MIGRENA napisal/-a:Men so pa tko dobre te reklame za Hervis z Jurijem Zrnecom... zmer umiram od smeha zravn ... pa v bistvu niso nč posebnga, sam k je on pač tko smešn z unim svojim izjavam
ooo js pa ne prenesem teh reklam.. mi grejo ful na živce
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Men je všeč una za Milko luffle... ko medveda privežejo na drevo in se pol kaskadersko guga na njem, da čokolada dobi mehurčke...
The key is, never stop doing what you love!
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
mojmu je ful všeč tista reklama za BMW s tistim žabcem....men je pa čist mim.....njemu je pa itak sam zato všeč ker je za BMW, sej tista za SEAT mu pa ni čist nč (samo primer).....
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov