Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
sweet_kitty napisal/-a:Najbol bedna, glupa mi je pa una: ...ali vzamete nevem koga za svojega moža?? Joj, res bovna-krneki, pa še HALO gdo bi unga uzeu za svojga moža ????????
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
Calvo tuna, pa tisti jogurt jogobella ( kr neky ) pa vse tiste za osvežilce in pralne praške...Grozne so!!!! Takih reklam sploh ne bi smeli predvajat-me kar mine da bi kupila karkoli od tega
Angels fall first...
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
cotkica napisal/-a:Men je pa v reklami za Radensko en del tako beden.... ko un nagec leti proti morju al kam z njegovo sveže obrito ritko... ajoj
Al pa reklama za une plenice sleep and play. No ampak tukaj mi je samo pesem grozna: "tako lepo začneva dan, sleep and play, sleep and play...."
Se strinjam za to s plenicami.
Drugače mi je pa totalno prizadeta ena bolj nova reklama, ko ena ženska neki kung-fugira in pol potegne ven labelo in na konc s takim trdim l-jem reče LIP-BALM
Pol je pa še ena od topshopa za Sauna Belt - tok mi je bedna, da je kr ne morm nehat gledat Kot prvo mi gre na k.... una "voditeljica" ko ma tak glas debilen in stalno stresa z glavo, ko govori, pol se ji pa še čop tko živčno maje -jooooooj. Pol pa še kar se naglasov tiče (ja ja, očitno mam probleme s fejk naglasi) WTF?????!!!!! ona naj bi bila iz Amerike pa nima niti slučajno ameriškega naglasa, da ne govorim še o vseh ostalih (kao Angležinji, celo eni Hrvatici ...). Sploh ne vem iz kje so to reklamo ven potegnil. Take bedastoče bi mogl z zakonom prepovedat.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Ma men gredo na živce vse reklame za različne praške, pa detergente ... jao ne vem kaj dajo gor, zamažejo in to nej bi se pol vse opral ... joj! Joj pralni stroj se je pokvaril, sedaj pa moram prati na roke, al kuko je že ...
Ful mal je reklam k so res dobre ...
Ful mal je reklam k so res dobre ...
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
jooooj js pa ne prenesem tiste: read my lips - lip balm
fuuuuuujjjj
fuuuuuujjjj
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
tjaska napisal/-a:jooooj js pa ne prenesem tiste: read my lips - lip balm
fuuuuuujjjj
jao men gre tud ta reklama tok na živce pa vsakič se ji režim k reče lip bolm
Zadnjič spremenil girlie, dne 13. Nov. 2005 17:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Let the good times roll.
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
jao kok mi gre ta reklama na živce, goooozna je
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
bucka81 napisal/-a:Olga ali vzamete Tadeja za svojega moža
aaaaa to je reklama za une čigumije an?
Te tut vidt ne morm, a lohka še bolj butasto reklamo nardijo?!
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
girlie napisal/-a:tjaska napisal/-a:jooooj js pa ne prenesem tiste: read my lips - lip balm
fuuuuuujjjj
jao men gre tud ta reklama tok na živce pa vsakič se ji režim k reče lip bolm
ja ej...kaka debilna reklama
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ja ja, pa una lipbalm.... Ooooo.... Groza
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Fora te reklame je, da se servis tko hitr zgodi, da komi opazš in ne zgubljaš časa. Poudarjajo hitrost servisa... pač fotr pa tamal prpeleta avto in v naslednji sekundi tamal že balon v roki drži-kao na konc servisa so dal tamalmu še balon... pol je pa tist počasn posnetek, k kao menjajo gume, itd. in to je servis k tko hitr mine, da komi opazš.
No vsaj jst si to reklamo tko razlagam.
No vsaj jst si to reklamo tko razlagam.
The key is, never stop doing what you love!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]