Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Men so butaste vse za praške, vložke, čistila... vse so na isti način in čist predolge!!
The key is, never stop doing what you love!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
miss missy napisal/-a:Men so butaste vse za praške, vložke, čistila... vse so na isti način in čist predolge!!
OOOOooooo ja se čist strinjam s tabo ... za te izdelke so res najbolj bedne možne reklame ... Obup od obupa res ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
men so šle na jetra une za calvo, pa use za dormeo, pa vse tiste za vložke, razn une z unim tipom k gre v kopalnco(ste že prej omenle), pa za jogobello..k se sam neki lažejo.
ma,preveč je bednih reklam da bi vse napisala
ma,preveč je bednih reklam da bi vse napisala
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
krfjolca napisal/-a:Mah te za avtomobile znajo bit dostikrat prav originalne. Edino tista mi je butasta, ko žabec iz Muppetkov vozi avto, pa se pol tko bedast zareži na koncu.
ta reklama je v originalu ful boljša. ker on se na konc tko zareži ker je lohk ustavu avto tik pred žabo pa je s tem ni povozu. pa predn se zareži še da lupčka volanu od avtomobila
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Najbol bedna, glupa mi je pa una: ...ali vzamete nevem koga za svojega moža?? Joj, res bovna-krneki, pa še HALO gdo bi unga uzeu za svojga moža ????????
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Men je pa v reklami za Radensko en del tako beden.... ko un nagec leti proti morju al kam z njegovo sveže obrito ritko... ajoj
Al pa reklama za une plenice sleep and play. No ampak tukaj mi je samo pesem grozna: "tako lepo začneva dan, sleep and play, sleep and play...."
Al pa reklama za une plenice sleep and play. No ampak tukaj mi je samo pesem grozna: "tako lepo začneva dan, sleep and play, sleep and play...."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov