Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Joj men gre pa vedno bolj naživce una reklama za modri adsl, k tip tisto ribo vleče vn iz vode ... pa mislm kr neki ... to zame nima nobene povezave ... grozna mi je ... :ertrink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
"meni pa gre tak na k**** ko mi dopoldan nastavi eno, popoldan pa drugo... mislim da mi s tem vse pove"
vidt ne morem vec une kure...
aja pa peter, svobodni raziskovalni novinar... no comment
vidt ne morem vec une kure...
aja pa peter, svobodni raziskovalni novinar... no comment
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
nogica napisal/-a:dragon_fly napisal/-a: http://media.putfile.com/pivo92 ta mi je fajna
dragon_fly, hvalaa za tole reklamo. Sm jo iskala povsod pa je sploh nism našla, super je!
Ena je iz te kolekcije še huda, k se neka punca kopa v jacuzziju in čaka fanta, da se pride k njej stiskat ... On pa na veliko prlaufa, uzame še mal zaleta in na polno skoči na bombico v jacuzzi, vse pošprica in si odpre pivo Moški pa romantika ..
Moški in romantika
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
sofia83 napisal/-a:Uh, sam tale slipendplej ubija! Odkar sem pred desetimi minutami v tej temi prebrala, kar je napisala Bageera, se mi že cel cajt poje ta butasti đingl - kako lepo prespiva noč slipendplej, slipendplej, kako lepo začneva dan, ker igro ljubivaaaaa
aaaaaaaaaaaajoooooooooooooj kok ne prenesem te reklame..
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
men gre pa tista ful na živce za winterfresh al karkoli že.. ko je un tip na avtobusu, pa vidi eno bejbo pa se ne upa it do nje in pol kao dobi te žvečilke pa pol gre do nje....grrr
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
steLLcy napisal/-a:SIEENA napisal/-a:Men je u redu tista za aquafresh k si tip pa ženska zobe umivata....pol se pa kušneta na koncu (A kdo ve kdo je ta ženska?)
a kdo ve kdo je ta tip??? ker je pa preprosto lep!!!
men je pa ta reklama butasta ... pa une sexandthecity wannabe pičke iz reklame za mobitel mi grejo tud na živce... sploh vse reklame od mobitela mi grejo na jetra
- Eileen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
Mene pa najeda serija reklam za jogurt Topfencreme. Vse kocine mi grejo pokonci!!! Pa naj bo jogurt še tako v iber dober, dober ku 100 mater, noben ne bo začel kričat na ves glas "UAUUUUUUUUUU!!!". Kaka bedna reklama! Ko oglaševalcem zmanjka idej, potem grejo narest nekaj tako primitivnega, kot je reklama za Topfencreme...
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
men se sploh dopadejo reklame za piva... majo na konc ene hude preobrate.. ) (tuje da nau pomote)
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
bucka81 napisal/-a:MHHHHHM , pa ženska ma obupn glas
men se zdi kot bi bla svetlana makarovič
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov