Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Zdele sem se spomlna ene reklame, k mi je bla res u redu Tko en mali fantk pride do avtomata s pijačo, pa da žeton noter in ena Coca Cola ven pade, pa še ena, pa še ena...in pol si jih postavi na kup, da je višji vrže žeton noter in stisne Pepsi
This too shall pass.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Peugeot ma najhujše reklame - od une Ponedeljek, Torek, do unga k zbojejo avto da pride Peugeot 206 ven, do une k je un komad La banana, la banana noter.
Drgač pa Top Shop mi je največji idiotizem pod soncem, pa razne eklame za pralne praške.. k se jih v enem reklamnem bloku odvrti tud 5 če je treba.
Drgač pa Top Shop mi je največji idiotizem pod soncem, pa razne eklame za pralne praške.. k se jih v enem reklamnem bloku odvrti tud 5 če je treba.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
rasta man... dzamajka....
lec du dat agejn!!! men so kjutkani, sm ko jih bomo pa preveckat vidli bo pa shit.
lec du dat agejn!!! men so kjutkani, sm ko jih bomo pa preveckat vidli bo pa shit.
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
dragon_fly napisal/-a: http://media.putfile.com/pivo92 ta mi je fajna
dragon_fly, hvalaa za tole reklamo. Sm jo iskala povsod pa je sploh nism našla, super je!
Ena je iz te kolekcije še huda, k se neka punca kopa v jacuzziju in čaka fanta, da se pride k njej stiskat ... On pa na veliko prlaufa, uzame še mal zaleta in na polno skoči na bombico v jacuzzi, vse pošprica in si odpre pivo Moški pa romantika ..
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
jao men gre najbol na živce ta eva ko pere vse na roke.. nwm za ker izdelek je točn ta reklama.. pa ful mi najeda kosmodrisk hočm reč kosmodisk pa uno dormeo..
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
čmokica napisal/-a:jao men gre najbol na živce ta eva ko pere vse na roke..
JAAAAOOOO, jest bi najrajš televizor skoz okno vrgla, ko to žensko vidim! Pa to grozno pogrkovanje! A ji niso mogli teksta napisat, ki bi imel malo manj r-jev noter!!!!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Men je pa všeč, da je ena simpatična punca, ki ni perfektna in ima eno napako... Kok ste čudni, no!
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Applebitecc napisal/-a:Men je pa všeč, da je ena simpatična punca, ki ni perfektna in ima eno napako... Kok ste čudni, no!
Ja že no, samo pogrkovanje se pač obravnava kot govorno napako, in to po mojem mnenju ni za na televizijo / radio. OK, mogoče gledam preozko glede tega, ampak jebi ga, jaz tudi ne morem biti manekenka, ali pa kaj podobnega ...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Men je pa ta reklama ravno zato všeč, ker ma šunca govorno napako.
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Bageera napisal/-a:men se pa čist strga ko slišm ,,Kako lepo prespiva noč Slipenplej Slipenplej......,, AAAAAAAA!!!!!!!!!!
Kako lepo začneva dan...slipenplej, slipenpelj, tako lepo uživava slipenplej, slipenplej
This too shall pass.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima