Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
One vse tv prodaje....pa ono hooooohohohooo kak jaz fajn spim na lezisku dormeooo...joj kak je fajn ...ija...pa tisto za bele zobeee...pa ono je se smesno neki tiđi za hujsanje al kak ze...najtabolse da si rdeci kriz narisejo na celo bojo s tem hujsale pa flajster prek.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
alesko napisal/-a:calvo tuna.....mislm...
Men ja pa ta prov smešna. Pa una za Vitalineo k se uni sumoborci jokajo, da bojo še shujšal mi je prou simpatična Najhujša je pa za Dormeo. Aja pa kosmodisk, al kaj je tist
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
alesko napisal/-a:calvo tuna.....mislm...
ta mi že fejs najeda ja
ah sej jih bo minil, upam da čimprej
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Ko vidim kake Top-shop, Dormeo, kosmodisk in podobne tv-prodaje, v trenutku preklopim program, saj mi gredo zares na živce. Tudi calvo tunček mi ni simpatičen, ravno danes pa sem prvič videla neko za osvežilec zraka (nevem točno kateri), ki baje smrdljive molekule pretvori v dišeče. Dream on...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
nefertit napisal/-a:ne vem za vas, ampak jaz ne morem videt une za odišavljanje zraka( glej še en oblaček ). ta reklama mi trenutno najbolj žre živce. kaj pa vam??
jaaaa nova dišava soffi ki deluje na baterije ... poglej šele ta oblaček ... že tko blesava reklama, pol pa še ljudje k zgledajo mal zaostali ...
na hrvaški TV se vrti reklama za Persil z njihovo teniško igralko ... "Ni važno kje sem, vedno perem s Persilom, ker je Persil povsod enako dober!"
pa "Chaterine povej!" ... sam da vidm uno, ki se v belih hlačah naslanja čez jadrnico, bi ji najraj sos v gate zabrisala ... ja uložk, pa oprijete bele gate ... ke so pa spodne gate?!
-
jagoda77 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
men so glupe reklame, ki so o praskih, cistilih, odisavljencih takih in drugacnih, vlozki... te so tolk glupe, kot da ti ga gate skoz stojijo, kot jih ona tam narazen drzi... pa Safcol mi ne omenjat, pa unga tipa z lasuljo, no vsaj zgleda tko
Dobre so mi o avtomobilih, Renault ma dobre reklame, pa Peugeot je mel uno dobro za 206CC ko je tip vsak dan skoz streho not skaku, pol je mel pa eno dan zaprto, se pa tko dobr zapelje dol po avtu
Dobre so mi o avtomobilih, Renault ma dobre reklame, pa Peugeot je mel uno dobro za 206CC ko je tip vsak dan skoz streho not skaku, pol je mel pa eno dan zaprto, se pa tko dobr zapelje dol po avtu
Always Tutty Frutty
- maycha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
- Kraj: Maribor
Joj, reklama v kateri se dve ženski zruvata zaradi neke rumene majčke, pa tipa samo gledata , pol pa je reklama za avto... ccccccccc kaka domišljija
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Sarissima