Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
*TiCi* napisal/-a:meni gre pa najbol na živce una reklama za zdrave dlesni,...k edn u lijak zobe notr pljuva,....BLJAAAK
O ja, meni se je totalno zagnusla ta reklama pa zravn se kar spakujem
Aja, pa ena najbolj zoprnih reklam je bla una z neko žensko, ki je kot navita govorila kako bo Eva ljubosumna, ker ima spet tako bele/črne obleke. Pa na koncu "To je črna", je rekla Eva. Naj še malo ugiba.
Omg no.
-
°rainbow° - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
kr.ena napisal/-a:°rainbow° napisal/-a:Meni pa grejo kocine pokonci, ko slišim: "Boris, Boris...če greš v trgovino, vse vonje Ornela mi prinesi bla bla bla,... baba pa take face dela poleg, da joj...
Očitno so zgrešili namen ... še imena si nisi zapomnila.
Hehe
Kaj pa je ...Duel mogoče:)?
No, pri meni so dosegli obraten namen, bom pri konkurenci "kupovala" (saj je Ornel tudi neki mehčalec. Se mi zdi
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
candy. napisal/-a:*TiCi* napisal/-a:meni gre pa najbol na živce una reklama za zdrave dlesni,...k edn u lijak zobe notr pljuva,....BLJAAAK
O ja, meni se je totalno zagnusla ta reklama pa zravn se kar spakujem
Aja, pa ena najbolj zoprnih reklam je bla una z neko žensko, ki je kot navita govorila kako bo Eva ljubosumna, ker ima spet tako bele/črne obleke. Pa na koncu "To je črna", je rekla Eva. Naj še malo ugiba.
Omg no.
Meni je ta najboljša!
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Ice ice pingvin, jz sm ice ice pingvin, yeah yeah
Priredita celo predstavo da mama ne vidi da sta vzela kinder pingvin in potem gresta jest pred okno
Priredita celo predstavo da mama ne vidi da sta vzela kinder pingvin in potem gresta jest pred okno
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
xurshax - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2008
- Kraj: Primorska
-Vitamin +C al kako je že tista ko nek mulo skače tko d ga ne upam gfkledt k mi je tok defektno
-Monte
-Sonchek-tisto ko so mešanice treh živali in potem: ste že videli ______? Obišči sonček, obišči svet. Joooa ta mi je pa najbolj butasta od vseh kar sem jih kdaj videla. Bolj defektne pa še ne
-Monte
-Sonchek-tisto ko so mešanice treh živali in potem: ste že videli ______? Obišči sonček, obišči svet. Joooa ta mi je pa najbolj butasta od vseh kar sem jih kdaj videla. Bolj defektne pa še ne
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: saarijarvi