Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Reklama za Tweeze, najdi.si, SMS Flirt, Lekadol +C (prijazen do želodca, prijazen do srca, vitamina c veliko ima.. pa tisti neumen ples al karkol že), od Lisce ko Iris Mulej pride oblečena "v najboljše kar ima", nasploh Top Shop reklame, Eurospin pa da ne pozabim na legendarno Tejo Stuša k je čudežno zginla
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
^Ne se veselt, teja stuša sploh ni zginla je že nazaj v božičnih reklamah... ja, tud jst je ne prenesem... prav tko k s budgeta in živjo sosed, pa seveda vse za perwole in vse ostalo, kar imam vsak dan v svoji torbici jim je pa treba prznat da so napredovali, zdej že moški nosjo perwol s sabo
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Haha, našmu talamu je pa za Ford ful všeč, ker je to drugač otroška pesmica (en mali slonček sej je pozibaval na pajčevini tam pod drevesom, ko je ugotovil da stvar je zanimiva, je poklical še enega slončka, dva mala slončka sta se pozibavala itd. dokler ne izumreš) in pol takoj to začne pet.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
^^No, dejmo, Lučka ... Če Janko umaže 5 majic in Metka trikrat več kot Jure ... pa kaj delajo tem otrokom ...
Ne moreš spregledat, ker je 100krat na dan.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
kr.ena napisal/-a:^^No, dejmo, Lučka ... Če Janko umaže 5 majic in Metka trikrat več kot Jure ... pa kaj delajo tem otrokom ...
Aaaaaaa ja ta reklama . K sm prvič vidla mi je bla še smešna, drugič tud..zdej mi je pa taka ..osladna .
-
supeLLka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2008
- Kraj: MB ;3
dormeo memory--->proti pršicam in oh in sploh.....
ne čakaj na jutri če lahko storiš že danes...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ŽuŽa napisal/-a:kr.ena napisal/-a:^^No, dejmo, Lučka ... Če Janko umaže 5 majic in Metka trikrat več kot Jure ... pa kaj delajo tem otrokom ...
Aaaaaaa ja ta reklama . K sm prvič vidla mi je bla še smešna, drugič tud..zdej mi je pa taka ..osladna .
jao, ta reklama je res obup. ker jo vrtijo non stop. v 10-ih minutah je bila 3x
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov