Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 19. Mar. 2008 21:53

Ja džisk mi gre na živce una reklama na radiu k na konc reče pripnite se z varnostnim pasom,k prej pou minutek piska,pa pol vedno hitrj pa glasnej.Jao jst grem raj kr vn iz lokala k to zaslišm.
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 19. Mar. 2008 22:51

Teja s Tuša najeda u nula...

...pa vse reklame za razne čistilne pripomočke- samo obišeš in je čisto -> to bi res rada enkrat vidla u živo. če majo kej cajta nej se oglasijo še pr meni

pa še bi se jih najdlo
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 19. Mar. 2008 23:36

aaaaaaaaa sam res.. kje so tejo stuša najdl.. dijo mijo :?
+ čistila... :roll:
agree čist :)
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a little bee » 20. Mar. 2008 23:14

ja pa tale od mobitela (štirke so med nami) tud najeda! :stupid:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Mar. 2008 23:25

ooooo men pa kr živc potgne ko zagledam uno reklamo za cilit al mistr muskulo, k začne drgnt z nohtom po vodnem kamnu :heul: mene to skoooooomina :roll:
pa za kalgon, mislm krneki.
Že nasplošno mi gredo vse reklame ki jih v slovenščino sinhronizirajo, an živce, ker so tatalno bedni glasovi, stavki čist neumesni.skratka crap!
pa na animal plenetu/national geographicu in teh kanalih mi gredo na živce tiste češke reklame.dobr da jih bodo zamenjal :roll:

mi je pa huda reklama za laško :bia:

aja, pa vse te internetne reklame ki se pokazujejo čez spletne strani.Matr na 24 ur neki berem in semi tist k***c pokaže.pa kliknm križc in se mi kr odpre kšna :evil: :roll: če me bo zanimal bom že pogledala, ne vsiljujte še tle!!!!!
pa reklame na vsakem video posnetku do 24 ur.Misl dejte no, a ne pretiravate že mal preveč.

pa una reklama za en koncert, k nakonc reče: karte lako upite na običajnih prodajnih mestih.jah, kaj pa če nevem jst kje je to.Slaba reklama res.

pa praški, čistila in vse podobno.Vse enake reklaem, jooooj kok dišiiiš, lej kooook je mehek...ijooooj.
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 20. Mar. 2008 23:49

Daaaleč najbl glupa, nadležna in do koca bedna je una reklama za orbit, k si ena ženska po zobeh trka..mislm halo?!?! marketing majo čist v ku*cu; me mine živet k jo vidm, pa še nonstop jo vrtijo... :roll:
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 20. Mar. 2008 23:53

..aNia*. napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:^^ Ja ja, tale tudi meni ni posrečena. Spljoh. :roll: In potem tisti fant poklekne pred fotrom z Lekadolom. Đizs no. :lach:

am ta fant je drugače Anže Škrube :cool:

Anžetk je ql, ampak tale reklama mu pa toook ni v čast..mislm mal je skrenu s poti fant, da se je tole prepriču dat v javnost, bokve kok so mu plačal :D
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ..aNia*. » 21. Mar. 2008 14:04

Ashley*** napisal/-a:
..aNia*. napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:^^ Ja ja, tale tudi meni ni posrečena. Spljoh. :roll: In potem tisti fant poklekne pred fotrom z Lekadolom. Đizs no. :lach:

am ta fant je drugače Anže Škrube :cool:

Anžetk je ql, ampak tale reklama mu pa toook ni v čast..mislm mal je skrenu s poti fant, da se je tole prepriču dat v javnost, bokve kok so mu plačal :D

jah pač..finančna kriza je bla lih :D haha
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
Sanda
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanda » 21. Mar. 2008 14:13

Men grejo določene reklame na živce....ampak jih fant začne oponašat in pol mi rata use tok smešn....recimo una za ribo eva.....

"Ljudi, ljudi, vratia se šime.....pol pa usi....di je biaaaaaaaa....kažu da je cile noci.....nit je pia nit je jia ribu je lovia....

in midva gledava mirno televizijo, nakar se on tega spomne in se po celem stanovanju veselo dere...jaoooo

al pa una za pril...k delajo takose...in un reče...in odlično zažgan...in spet...dretje po celem stanovanju....

no reklame k se pa jst derem....za nokio nova reklama...express music...melodija mi je huda...

uuuu pa ne smem pozabt coca cola zero....najbolj nore reklame :D
with every goodbye, you learn...
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 21. Mar. 2008 22:15

dodajam...

una za orbit... k pride neka ženska in reče grešila sm...najboljši prijateljici sm v 1. razredu ukradla kocko... -> ne razumem lih povezave med čingumi in tem... mi nekako ne gre skupej

pa pril...joj, samo potegneš in že je čisto. :roll: yeah right

za coca colo zero mi je čist glupa

pa vanish - moč rožnate - 4x zaporedoma reklama za vanish in nič druzga vmes. me kar glava boli...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 21. Mar. 2008 23:07

*purple* napisal/-a:ooooo men pa kr živc potgne ko zagledam uno reklamo za cilit al mistr muskulo, k začne drgnt z nohtom po vodnem kamnu :heul:

alpa pri calgonu ko drgne po umazanih kozarcih z nohti grrr najraj bi razbila televizijo! :evil:
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 22. Mar. 2008 13:02

razen Teje s Tuša mi gre na živce še ena reklama pa ne vem točno zakaj gre pa nekako takole: prijazen do želodca, prijazen do srca, vitamina B veliko imaaaaaaaaaa.....oo bruh
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ..aNia*. » 22. Mar. 2008 13:45

sokolja napisal/-a:razen Teje s Tuša mi gre na živce še ena reklama pa ne vem točno zakaj gre pa nekako takole: prijazen do želodca, prijazen do srca, vitamina B veliko imaaaaaaaaaa.....oo bruh

:rofl: mal viši je govora o tem:

drgač pa ta kao Teja Stuša toook najeda..ženska si je dobesedno pokvarla svoje ime v gledališču :?
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 24. Mar. 2008 13:35

tale za Itak instant internet je ful dobr narejena konzerva pa animirana. Uredu. Drgač mi je pa zakon od Ljubljanskih mlekarn - če vas v službi razjezijo....
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 24. Mar. 2008 14:39

Miss N. napisal/-a:
una za orbit... k pride neka ženska in reče grešila sm...najboljši prijateljici sm v 1. razredu ukradla kocko... -> ne razumem lih povezave med čingumi in tem... mi nekako ne gre skupej

gre za to, da kao z orbitom ne boš mel samo briljantno čistih zob, ampak si boš naenkrat želel imet še čisto vest - zato pa pač ženska po tolikih letih prizna, da je ukradla kocko, ker očitno ni imela zaradi tega čiste vesti.
Skratka, orbit jo je spodbudil k temu, da se izpove :)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov