Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Geja. - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2007
oooo ja in pol k se una baba na konc našob. grozna je!densy napisal/-a:Men gre pa najbl možn na živce una reklama, k je za veet trakove.. k kao ena ženska se nahaja v ljubljani, pa da dvema babama za testirat une trakce, pa kao ju je ful strah in pol vidta, da ni nč hudga.. najbl mi je pa gnilo to, da je tooooooooook očitn, da to ni v lj..... prov smešn mi je
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
~Mishka~ napisal/-a:reklama za Orbit drops k si una baba neki po zobeh trka
ja tale je tud med zelo butastimi!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tale za moške deodorante Axe. Kej tazga pa še ne.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
~Mishka~ napisal/-a:reklama za Orbit drops k si una baba neki po zobeh trka
Ta zvok mi gre tako na živce, kot kakšno cviljenje noža po steklu ali krede po tabli. Obup. Kar kocine mi grejo pokonci ...
Anja89 napisal/-a:reklama za eno zobno pasto (zele nevem točn kero), k tipo slika,pa mu crkne fleš,poj si pa umije zobe s to kremo,se nasmeje in šajna od njegovih zob namest fleš
Mogoče retro stil reklam iz leta 1975? Katastrofa.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- Lilulicious
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
Leann napisal/-a:Zadnje čase mi- kolikor pač gledam tv, tj. zelo redko- najbolj najeda reklama za Mobitel, tisto, k neki vadijo "ven pa noter...."... Uh, kr ošpice dobim!
Men je tut ta kr neki..
- Ferdox
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
- vse reklame za čistila... groza ko kšno vidim. Kot da nam hočejo dopovedat da je naše življenje eno samo čiščenje tal, pomivanje posode in oken ter pranje perila. Sej ni čudno, da če bi prišlo do kšne katastrofe (vojna), bi polovica ljudi pomrla zaradi umazanije, ko danes tok pucajo in imajo vse tok razkuženo, da v umazaniji ne znajo več preživet.
- 100 let stare reklame z Rio mare
- Zadnja reklama za Orbit, kjer tip poje skledo pasje hrane in potem veselo prežvekuje te zadeve... wtf?!
Naj dodam, da so reklame pri nas izredno bedne! Najbolj spodobne (kolikor so reklame lahko spodobne) sem videl na nemški in italijanski televiziji, kjer so bile nekatere izredno zabavne. Da ne omenjam, da tiste reklame včasih celo gledam oz. jih ne prešaltam. Med drugimi, v tujini predvsem propagirajo avtomobile, kar je izredno redek pojav pri nas, saj naši v 90% posiljujejo s čistili
- 100 let stare reklame z Rio mare
- Zadnja reklama za Orbit, kjer tip poje skledo pasje hrane in potem veselo prežvekuje te zadeve... wtf?!
Naj dodam, da so reklame pri nas izredno bedne! Najbolj spodobne (kolikor so reklame lahko spodobne) sem videl na nemški in italijanski televiziji, kjer so bile nekatere izredno zabavne. Da ne omenjam, da tiste reklame včasih celo gledam oz. jih ne prešaltam. Med drugimi, v tujini predvsem propagirajo avtomobile, kar je izredno redek pojav pri nas, saj naši v 90% posiljujejo s čistili
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov