Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Men je pa obup tale reklama za UMTS pri Mobitelu.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
densy napisal/-a:ja sj sm v zavihkih.. mal sm se narobe izrazla.. sam je še zmer ta reklama pol troglasno gnojila
ahaaaa, pol pa kul
drgač je pa ta problem itak odpravlen, tk da ne bo noben več govoru o tem sladoledu na glas
pa zadne čase mi gre na živce reklama za jamesa bonda, k je en maljon totalno nezanimivih filmov o tem agentu 007
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ubistvu je samo 21 precej zanimivih filmov.jagodka85 napisal/-a:pa zadne čase mi gre na živce reklama za jamesa bonda, k je en maljon totalno nezanimivih filmov o tem agentu 007
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Men gre pa najbl možn na živce una reklama, k je za veet trakove.. k kao ena ženska se nahaja v ljubljani, pa da dvema babama za testirat une trakce, pa kao ju je ful strah in pol vidta, da ni nč hudga.. najbl mi je pa gnilo to, da je tooooooooook očitn, da to ni v lj..... prov smešn mi je
-
L°AbeiLLe - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Obstajajo take grozne reklame na TV, da joj. Trenutno mi je najbolj bedna ena za moški deodorant. [Ko sin predstavi svojo punco staršem. Potem gre fotr v kopalnico in se pošprica s tem parfumom al deodorantom whatever. In ko rpride ven, ga punca od sina sleče in kr: Kvaaa?!?] Jz nism vedla, al naj se jokat začnem. Halo - kako lahko naredijo tako glupo reklamo?!
Kakorkoli pa še zmer mislm, da čez Dormeo je pa še vedno ni.
Kakorkoli pa še zmer mislm, da čez Dormeo je pa še vedno ni.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Najbol butaste? Hm.... Mamiii hvala za novo belo jopco... pol je pa ta jopca že mal mn bela, na konc pa siva... dej f*k no, ni treba tok napihvat... Pa še ene par mi je čis totaln mem... Ta tud za orto, da lah zamenjaš mobi na 6 mesov in prov tko 1/2 leta ne plačaš naročnine, k so une figurce .. deej
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov