Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
cebelcca napisal/-a:Ne vem zakaj ne prenesem reklame za nek kinderjevega, ko povodni konj skače okoli in predava o ploščatem svetu in prigrizkih ob živce me spravlja...
hahaaa...ej tko glupo d je že prow smešno!!!a mi lhko gdo razloži kej ma veze ta hipo in zemlja skupi??brrrrrr
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Aaaaaaaaa tista za Lidl z Zahovičem - , gnilo do amena!
Ven not, levo desno, to je to
Ven not, levo desno, to je to
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja una k je Jochie reku zanjo pa Tuš in lidl
Skor mi TV pregori ko so te reklame gor
Skor mi TV pregori ko so te reklame gor
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Meni so zoprne tudi reklame za plenice, pa pred leti je bila ena reklama za cinkarno Z leti mine vse, če si pocinkan niti ne, v kateri so bile ženske grozno oblečene in namazane.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja k f*** fehtarce
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Amm....zdaj ko sm noseča zelo pazim na prehrano...ammm.....
V jogobeli so sadeži kot da bi jih pravkar utrgal z drevesa (ok, dobru - ma zakaj kaže ob tem jagode???)
V jogobeli so sadeži kot da bi jih pravkar utrgal z drevesa (ok, dobru - ma zakaj kaže ob tem jagode???)
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
ja, od začteka je bla še simpatična, zdj pa prenajeda no...
pa una reklama za eno sekundno lepilo, k enmu atu na vsak čevelj kanejo par kapljic tega lepila, pol ga pa na strop prtrdijo... je rajt, jst bom pa to vrjela... tok naivna pa še nism
pa una reklama za eno sekundno lepilo, k enmu atu na vsak čevelj kanejo par kapljic tega lepila, pol ga pa na strop prtrdijo... je rajt, jst bom pa to vrjela... tok naivna pa še nism
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov