Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Men je tut bedna ta iz jeziki pr Mobitelu gor, dol, not, vn ...
Sam tista prek top shopa pa zmaga, k so une pajkice k ti kao trebuh noter stisnejo. "Nič obročkov, use gladko, se prilagaja vašemu tesesu .. blablabla" to pa kažejo na modelu 70-50-70, kaj pa drugega
Sam tista prek top shopa pa zmaga, k so une pajkice k ti kao trebuh noter stisnejo. "Nič obročkov, use gladko, se prilagaja vašemu tesesu .. blablabla" to pa kažejo na modelu 70-50-70, kaj pa drugega
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
ja seveda--->brez napora, brez dragih aparatov, brez mučnih diet... nič ne rabiš druzga, samo vibra tone!
mislim halooo...sej use od TOP SHOP so grozne!!še posebi une k pridjo po pow ure...ku je un sokovnik al pa Dormeo uzmetnica...ma sej ne morš gledt take reklame!
mislim halooo...sej use od TOP SHOP so grozne!!še posebi une k pridjo po pow ure...ku je un sokovnik al pa Dormeo uzmetnica...ma sej ne morš gledt take reklame!
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ko smo ravno pri teh reklamah za hujšanje....
Meni se pa zdi, da se določene oglaševalske agencije prav norca delajo iz nas. Npr.: Naj mi kdo pove, kdo na tem svetu verjame reklamam v časopisih z naslednjim besedilom:
Da, pripravljen sem shujšati 8 kg v sedmih dneh, zato naročam "ta in ta" paket.
Da, pripravljen sem shujšati 15 kg v štirinajstih dneh, zato naročam ....
Da, pripravljen sem shujšati 30 kg v tridesetih dneh,...
Jaz ne vem no, kdo to sploh kupuje, pa zakaj reklamirajo tako radikalne številke, če pa vsak ve, da se trideset kg hujša več kot pol leta???? Če že reklamirajo to sranje neučinkovito, naj naredijo vsaj bolj verjetno in realno. Jaz bi to kar Bredi Kutin pomolila pod nos, potem naj se pa ona z njimi pregovarja.
Da, pripravljena sem kupiti fiat punto in z njim šibati 900 km/h.
Meni se pa zdi, da se določene oglaševalske agencije prav norca delajo iz nas. Npr.: Naj mi kdo pove, kdo na tem svetu verjame reklamam v časopisih z naslednjim besedilom:
Da, pripravljen sem shujšati 8 kg v sedmih dneh, zato naročam "ta in ta" paket.
Da, pripravljen sem shujšati 15 kg v štirinajstih dneh, zato naročam ....
Da, pripravljen sem shujšati 30 kg v tridesetih dneh,...
Jaz ne vem no, kdo to sploh kupuje, pa zakaj reklamirajo tako radikalne številke, če pa vsak ve, da se trideset kg hujša več kot pol leta???? Če že reklamirajo to sranje neučinkovito, naj naredijo vsaj bolj verjetno in realno. Jaz bi to kar Bredi Kutin pomolila pod nos, potem naj se pa ona z njimi pregovarja.
Da, pripravljena sem kupiti fiat punto in z njim šibati 900 km/h.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
~NIA~ napisal/-a:^^ ja
pa še una reklama iz top shopa za sanjsko postavo nek vibra tone.
halo? use naprave ki so jih pred dvema mescema prodajal za najbolše pa zdej kažejo da so prečrtane in neuporabne
mislem so smešni.. in ja itak, mišice se ti bojo nardile brez napora
men je bla najbolj neumna in smešna una reklama za tist palačinkar kr res je bil velik za četrt naše ponve za palačinke...in kaj bom z milimetrsko palačinko?kr neki no....
pa topshop je itak cel kr neki...oda do ž majo vse sfaljen...mislm pa ktere ideje, folk je pa res blesav pa kupuje te bedarije
drgač mi gredo pa tok na živce te naše igrane reklame za praške in ostale pizdarije...pa tuš reklama..naj vaj zares dajo tisto ki je odgovorna za kakovsot ne pa kr ene igralke....
pa na živce mi gre reklama za itak paket na radiu k kar v sredo recmo ob treh govori "danes je petek, ura je šest, prienja se vikend revolucija" ...a dej no..vsaj v petek reč to al pa reklamo drgač posnem....
smešna mi je pa una reklama skuntnerjem na radiu za vodnikov hram....k reče "pri gorpadol furkalu"
pa jeb** kosmoooooooooooooooooooooodrisk bruhaaaaaat
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
daleč najbolj neumna reklama je za forda fiesto...
nek neumen robopes odgrizne luno z neba, potem pa fiesta posveti...
sploh ne razumem smisla reklame... no, razumem pa proizvajalce grdega avtomobila, da imajo podoben okus tudi za reklame, ki jih verjetno tudi grdo plačajo...
nek neumen robopes odgrizne luno z neba, potem pa fiesta posveti...
sploh ne razumem smisla reklame... no, razumem pa proizvajalce grdega avtomobila, da imajo podoben okus tudi za reklame, ki jih verjetno tudi grdo plačajo...
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
mene pa najbolj spravjo ob živce vse reklame za TUŠ
še posebi una, k je una ženska, pa nakonc una jabolka zbije po tleh, pa reče "no skoraj vse"
(ja vem, ful sm dobr razložila )
no najdla sm link od teje http://tus.si/index.php?NivoId=1164
še posebi una, k je una ženska, pa nakonc una jabolka zbije po tleh, pa reče "no skoraj vse"
(ja vem, ful sm dobr razložila )
no najdla sm link od teje http://tus.si/index.php?NivoId=1164
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov