Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
the big red machine napisal/-a:Ja vem ja da so glasovi res totalno mimo udarjeni.Kaj pa tam kjer je nek Petrček h kateremu pridejo na obisk skini,pa neka gospodična s katero bo preizkušal nekaj novih položajev,... .Ta je pa za zaščito otrokov na internetu.
to reklamo mislm, da sm sam enkrat vidla in mi je bedna. tko lajk celo reklamo sm bulila v ekran tv-ja, da sm sploh nekak začela kapirat, zakaj se gre in pol na koncu pove, da je za zaščito otrok. ok, v redu, sam tko nazorno pa tud ni treba no... pa pride nekdo v hišo in začne streljat (se mi zdi, da je to v tej reklami tud vključeno).
sj konc koncev morjo starši poskrbet, da so otroci varni pred vsiljivci na internetu... res pa je, da se nikol ne ve, kdo je kdo v virtualnem svetu
sj pravm, folk je brez idej za reklame, pol pa nastajajo take in drugačne reklame, k za moje pojme ne prinesejo velik dobička.
pr tej reklami za tuš sm pa vedno misnla, da ta ženska govori kao da je ona tjaša iz tuša (pač se sliš tjaša s tuša), ne pa da je to kao njen priimek. kua se bo človk še vse spomnu. v tušu skrbim za to, da je vse popolno.... se ji jabolka usujejo na tla (k btw nikjer v nobenem tušu ni tolk zelenih jabolk-saj ne v teh okol nas) in reče pol: skoraj vse... pa zaigran nasmešek in to je to...
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Me zanima kdo kida iztrebke tiste krave in pa drekce od kokoši?Posebej ker tla prav sijejo od čistoče .
Škoda da se Janković ni spomnu kake dobre reklame ko je vodil Mercator ker ima tak dober glas za na tv,npr ko reče Mercator-najboljši sosed bi lahko on dodal tisti svoj:Djefinitivno nje!
Škoda da se Janković ni spomnu kake dobre reklame ko je vodil Mercator ker ima tak dober glas za na tv,npr ko reče Mercator-najboljši sosed bi lahko on dodal tisti svoj:Djefinitivno nje!
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
the big red machine napisal/-a:Ja vem ja da so glasovi res totalno mimo udarjeni.Kaj pa tam kjer je nek Petrček h kateremu pridejo na obisk skini,pa neka gospodična s katero bo preizkušal nekaj novih položajev,... .Ta je pa za zaščito otrokov na internetu.
Meni je pa ta reklama ful všeč.
Ko sem jo prvič videla me je takoj pritegnila, da sem jo z zanimanjem pogledala do konca. Pa tudi na koncu tisto ko izvemo za kaj je sploh reklama je shocking. Meni so pač dobre reklame za katere ne vemo že v prvi sekundi čemu so namenjene.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
ah..na našmu TV-ju prov slovimo po totalno debilnih reklamah , dobr pa še komad dovh vrtijo eno in isto reklamo kt očitn nimajo tok keša, da bi posnel vsaj mal bl normalno ...moi spisk najbol obupnih:
*tuna calvo - ne da se mi je več gledat
*mehčalec lajf - to je lajf...ja ok whatevaa
*tuš - ah neee, una jabolka ponesreč strese na tla...ni očitn sploh =/
*lidl - zahovič jebač totaln
*riomare - ne maram je, ne maram je....js tud tebe nee X)
*trim - brez komentarja ^^
* lekadol +c - prijazen do srcaaa...ei ma ni lepo lagati noo
*mercator - jeeei...igrcaaa...gremoo vozičk furat
*wc net energy - samodejno očiščeno...eei školka pejt se spucat že noo!! lol
ok nauk te zgodbe: sovražm reklamee!! ..
*tuna calvo - ne da se mi je več gledat
*mehčalec lajf - to je lajf...ja ok whatevaa
*tuš - ah neee, una jabolka ponesreč strese na tla...ni očitn sploh =/
*lidl - zahovič jebač totaln
*riomare - ne maram je, ne maram je....js tud tebe nee X)
*trim - brez komentarja ^^
* lekadol +c - prijazen do srcaaa...ei ma ni lepo lagati noo
*mercator - jeeei...igrcaaa...gremoo vozičk furat
*wc net energy - samodejno očiščeno...eei školka pejt se spucat že noo!! lol
ok nauk te zgodbe: sovražm reklamee!! ..
Zadnjič spremenil ..aNia*., dne 15. Mar. 2007 21:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Tisti ki bo uspel naredit gledljivo reklamo za čistila ipd. bo car vsi ti Mr. Muscolo, Cillit, oni osvežilci..kriza
Mi je pa svetovna reklama za VW Polo ko oni črnec bere slovenski tekst...prav nasmejim se zraven.
Mi je pa svetovna reklama za VW Polo ko oni črnec bere slovenski tekst...prav nasmejim se zraven.
Houd de wereld tegen
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
g00fy_qa napisal/-a:the big red machine napisal/-a:Ja vem ja da so glasovi res totalno mimo udarjeni.Kaj pa tam kjer je nek Petrček h kateremu pridejo na obisk skini,pa neka gospodična s katero bo preizkušal nekaj novih položajev,... .Ta je pa za zaščito otrokov na internetu.
Ko sem jo prvič videla me je takoj pritegnila, da sem jo z zanimanjem pogledala do konca. Pa tudi na koncu tisto ko izvemo za kaj je sploh reklama je shocking. Meni so pač dobre reklame za katere ne vemo že v prvi sekundi čemu so namenjene.
Uh, jst pa te vidt ne morm! Tisti smotani glasovi. Za kozlat
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
al pa una za Calgon kjer si bolj kot sam prašek reklamo dela g.serviser Branko Kosmačin,ki pralne stroje popravlja že 25 let.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
g00fy_qa napisal/-a:the big red machine napisal/-a:Ja vem ja da so glasovi res totalno mimo udarjeni.Kaj pa tam kjer je nek Petrček h kateremu pridejo na obisk skini,pa neka gospodična s katero bo preizkušal nekaj novih položajev,... .Ta je pa za zaščito otrokov na internetu.
Meni je ta tudi všeč.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Meni je pa trenutno ful ful všeč reklama za Orbit White, ko tisti Italijančki pozdravljajo Mario. Ciao Maria, Maria ciao,....
Totalno mi je huda scena. Prav nasmejim se tej reklami, ker so res dobro zadeli te igralce.
Totalno mi je huda scena. Prav nasmejim se tej reklami, ker so res dobro zadeli te igralce.
-
Marco - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: Bel-Air
men je pa ta amis reklama, kr tko mal friky... tko se mi je po en stran ta škatla kr zasmilila.. kjer so vsi ljudje, pa kr ena škatla z rokami in nogami, k so jo v mladosti zih obsojal oz. zbadal... še posebi tist del kjer je na kolesu v rani mladosti, se mi je zdel žalosten... kot da bi gledal oddajo po resničnih dogodkih.. Vendar na koncu vseeno ta škatla naje svojega življenskega sopotnika in živela srečno for ever.. smrk smrk
Let's bypass all the bullshit and just get naked
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Ona reklama za Jogobelo...ko pač ženska govori da ja jegoda tako sveža kot če bi jo ravnokar utrgali iz drevesa.. od kdaj pa jagode rastejo na drevesu????
Ona za Cockto pa mi je ful dobra...ko dve račke rečeta eni žiravi da je posvojena in pol ona žiravca tak uboga Ga ven spusti...ta mi je čist ok pa luštna!!
Ona za Cockto pa mi je ful dobra...ko dve račke rečeta eni žiravi da je posvojena in pol ona žiravca tak uboga Ga ven spusti...ta mi je čist ok pa luštna!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov