Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
classy napisal/-a:Ta reklama je precej posrečena (čeprov je mogoče mal zgrešeno zastavlena, kokr da so otroci nujno neki slabega, sam se mi zdi zabavna usen =) )
Ob teli sm se pa prov nasmejala
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Tudi tista Teja iz Tuša mi že prav mori
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
urszika napisal/-a:Jao reklama za Tuš spet Kot prvo, Teja Stuša taka antipatična igralka mi je ta ženska fuj fej... in pol tadruga reklama, da majo vse sveže. In pokaže kravo, kokoško, in majhnega prašička!Halooo a že majhne prašičke zakoljejo tam a kaj, ma men se to zdi tko absurdno in bedasto, sploh pa da kažejo žival katere meso tam prodajajo (ok sej krave tud sam folk asociira na mleko).. Kdo snema Tušu te bedaste reklame ???!!
Jaaaaaaa...pa sm mislila da gre sam men tok na živce, ampak očitno nism edina
Uh ja drgač pa te reklame za čistila so tud neki boljšga, pa pralni praški itd.
-
Čeprav kdo bi si mislu da bo Zahovič končal z žongliranjem nekih melon al ne vem česa že u reklami za Hardi .Zlatko,Zlatko
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
a ni u reklami za lidl? no ja, sj ni važn, tele reklame za vse trgovine so mi butaste... pa za čistila lih tko...
in ja, trenutno ta od tuša zmaga med butastim reklamam... sploh tista, k pride ne vem kam in ena molze kravo, drug ma pa kuro v roki
jz bi se na njihovem mestu kr skrila
in ja, trenutno ta od tuša zmaga med butastim reklamam... sploh tista, k pride ne vem kam in ena molze kravo, drug ma pa kuro v roki
jz bi se na njihovem mestu kr skrila
-
Ja pardon za Lidl,maš prav ja. .Ja kaj pa tista reklama kjer je nek pes Rexi ki pobegne in ga more it možakar na dež lovit in fasa gripo.A je za Coldrex al kaj že?Ta je tudi čudna reklama.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Trenutno so mi najbolj grozne reklame:
× Tuš---Vedno boljši Kar prestavit moram, ko se začne...
× Ona za Lekadol +C... =/
× Za LidL trgovino
× Za tisto eno kremo iz polžje sline, ki jo lahko pošljemo v neodprti embalaži nazaj, če nam ne ustreza. (očitno mislijo, da smo res tako neumni)
× Tista ko Kuntner neko čistilo preizkuša
Najlepše so mi pa tiste povezane z mačjo hrano...Vse so mi tako sweet...Sploh ta Sheba reklama zdaj
× Tuš---Vedno boljši Kar prestavit moram, ko se začne...
× Ona za Lekadol +C... =/
× Za LidL trgovino
× Za tisto eno kremo iz polžje sline, ki jo lahko pošljemo v neodprti embalaži nazaj, če nam ne ustreza. (očitno mislijo, da smo res tako neumni)
× Tista ko Kuntner neko čistilo preizkuša
Najlepše so mi pa tiste povezane z mačjo hrano...Vse so mi tako sweet...Sploh ta Sheba reklama zdaj
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
the big red machine napisal/-a:Ja pardon za Lidl,maš prav ja. .Ja kaj pa tista reklama kjer je nek pes Rexi ki pobegne in ga more it možakar na dež lovit in fasa gripo.A je za Coldrex al kaj že?Ta je tudi čudna reklama.
aaa, dj nehi, sam da se spomnem na to reklamo, že slišm: oči, rex je pobegnil...
jao, pa kje dobijo take glasove no... ker ja, ta glas mi je tok grozn, da sam joj mislm pa da je za lekadol +c, nism pa prepričana...
tiavanna, good poitn en japonček, pol pa čist obična ženska zravn... mogoče je pa posvojen
-
Ja vem ja da so glasovi res totalno mimo udarjeni.Kaj pa tam kjer je nek Petrček h kateremu pridejo na obisk skini,pa neka gospodična s katero bo preizkušal nekaj novih položajev,... .Ta je pa za zaščito otrokov na internetu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov