Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 22. Nov. 2006 20:47

inaa napisal/-a:pa ta k je zj za gorenko (eni pirati s hribov :eek: )

men je pa tak huda :D "ti si moja" :supercool:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Nov. 2006 21:44

grrrrr :evil:

ni bolj butaste reklame, kot reklama za eno kremo iz !!polžje sline!! elizze (alkvaježe), ki stane 15tisoč tolarjev, in možic v reklami zabije ; "če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko v neodprti embalaži pošljete nazaj, v roku..." Mislm faaaak :roll: :angry: ja, kako hudiča pa naj vem al bom zadovoljna al ne, čehudča ne probam??? :roll: :gruebel: budale, res so budale....reklama je vidna na tv3, če koga zanima tale svetovo čudo :D

pol mi gredo vse siolove reklame za adsl na živce..men sploh niso smešne...kr neki eni svizci,pa žabe :roll: res kr neki bezveze...

pa una zaigrana reklama čist preveč, k jo reklamira jernej kuntner...Kao en prašek...A dej no...Pa namaže marmeljad gor..Ja ne, marmeljad jst operem z žajfo za roke....Kr neki, totalno neizvirno in dolgočasno in seveda preveč vidno, da je zaigrano...tistga praška zihr ne grem kupt...

vanish....znebite se madežev, zaupajte rožnati...a dej no...kako izvirno... :roll:

cilit bang...BANG in umazanija izgine...Drek izgine...Men ni ratal vodnega kamna sprat s tuša dol, pa sm pustila cilit stat celih 15 minut gor.....

drgač mi je pa najhujša reklama, reklama za transport...ne me sezuvatLOOOL :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 22. Nov. 2006 21:51

*purple bitch* napisal/-a:grrrrr :evil:

ni bolj butaste reklame, kot reklama za eno kremo iz !!polžje sline!! elizze (alkvaježe), ki stane 15tisoč tolarjev, in možic v reklami zabije ; "če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko v neodprti embalaži pošljete nazaj, v roku..." Mislm faaaak :roll: :angry: ja, kako hudiča pa naj vem al bom zadovoljna al ne, čehudča ne probam??? :roll: :gruebel: budale, res so budale....reklama je vidna na tv3, če koga zanima tale svetovo čudo :D

aaaa, k sm to vidla pa slišala, kaj reče... aaaa, k da bi mi en na živc stopu... najraj bi poklicala tja, pa rekla, da nj si to kremo u rit zabijejo... faaaak, pa kk lh neki prodajajo, pol mormo pa nazaj poslat v neodprti embalaži, če nam nav odgovarjal... kje so še to vidl :motz:
Uporabniški avatar
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yancha » 23. Nov. 2006 11:07

Večina reklam za praške je butastih...A je nov? Ne,opran s Perwollom :D .
Al pa una z Jernejem Kuntnerjem...ughhh...prou muka mi je gledat,k je čist neizvirno,pa čist nč prepričjivo.
Ja,pa ena reklama za čigumije...Orbit,se mi zdi...''Wow,kako je svež!'' DDDDDDDDDDDDDDD!!!!
U smeh me pa spravi reklama za Mr.Muscolo pa un nerd,k puca kopalnco :D .
Verjetn bi se še kašna našla,ki je vredna pohvale,sam se trenutno nbene ne spomnem...
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 23. Nov. 2006 12:18

inaa napisal/-a:... mi je pa ful luskana una za vitalineo z 0% mascobe :P

to je šele debilna reklama :roll: ... če mislimo tisto, k si ena kvazi prov s težavo vleče na sebe kavbojke za petletnike in jih kao ne more spravt gor ker je predebela... ženska pa manekenka, suha ko trlca... pol ji dajo pa normalno cifro (34 najbrž) k jo lahk brez problemov zapre in to sam zato, ker je jedla 0% Vitalineo :roll: ... mislm kakšne reklame so res delane sam za največje debile v Polju :stupid:
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 23. Nov. 2006 12:48

Men je pa najbl butasta ta zdj sa simobil k se un parčk krega, ženska se dere na tipa..u glavnm kr neki..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Celje(na žalost)

Neprebrana objavaNapisal/-a *tenisačica* » 23. Nov. 2006 13:11

Očiii, rex je pobegnil! :wall:

Men grejo nasploh tele reklame ful na jetra in se mi zdi, da si firme delajo pravo sramoto s tem.

Edine, ki so vredne pohvale so pa od transporta: Ne me sezuvat!

:D
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 23. Nov. 2006 16:11

*purple bitch* napisal/-a:grrrrr :evil:

ni bolj butaste reklame, kot reklama za eno kremo iz !!polžje sline!! elizze (alkvaježe), ki stane 15tisoč tolarjev, in možic v reklami zabije ; "če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko v neodprti embalaži pošljete nazaj, v roku..." Mislm faaaak :roll: :angry: ja, kako hudiča pa naj vem al bom zadovoljna al ne, čehudča ne probam??? :roll: :gruebel:

Jooj, ta reklama.. Ne vem, al nej se smejem, jokam ali z glavo tolčem v steno.. :lach: :? V neodprti embalaži. :freak: Ne vem, a se delajo norca al je to res en embecil delal. Pa še una ženska tok z glavo stresa, ko govori, da me dela totalno živčno. :lach:
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelcca » 23. Nov. 2006 17:28

Še ena nova obupna: sedmica...dve sedmici....aaaaaaaaaaaaa :evil: :x
Tisto pa resno preklopm v eni sekundi, ne morm gledat tistga njegovga izraza na obrazu :eek:
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 2. 2005
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ribicaX » 23. Nov. 2006 17:33

še ena obupna reklama, za lekadol plus c. prijazen do želodca, prijazen do srca, vitamina c veliko ima :? :evil:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 23. Nov. 2006 17:42

hehe kle moj biusi soplesalc notr plese in poje....sicer je pa res obupna ja
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 23. Nov. 2006 19:04

meni so najbl butaste reklame ever, reklame za pralne praške + mehčalce + čistila. Ni je še bilo pametne reklame s tega področja. Drugače pa tudi dormeo mi gre na živce. Pa večina top-shop reklam. Lepe so mi pa une za merci, raffaello, ferrero roche, bacio (nostalgija :oops: ) pa lepe so mi tudi za mobitel in simobil, ko majo vedno take lepe pesmice not. Pa še za garnier 8dobre barvne kombinacije) in dove (tista kampanja z 'nepopolnimi' ženskami je bila super)
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 23. Nov. 2006 21:35

inaa napisal/-a:hehe kle moj biusi soplesalc notr plese in poje....sicer je pa res obupna ja

Hehe, Škrube, ane? :D :P
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 23. Nov. 2006 21:51

Men je sicer ideja za to novo SiMobilovo reklamo cool, ampak unadva noter sta čist smotana ... Kar se pa tiče najboljše reklameše zmeri zmagajo reklame za Peugeot, CocaColo ... :)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 24. Nov. 2006 16:30

girlie napisal/-a:
inaa napisal/-a:hehe kle moj biusi soplesalc notr plese in poje....sicer je pa res obupna ja

Hehe, Škrube, ane? :D :P

se mi je zdelo, da je to on!

reklama je pa bedna do amena :freak:
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov