Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Nadine napisal/-a:joooj, dons sm vidla eno reklamo, ko eni dojenčki plešejo kan kan... aaaaaa.... kok mi gre na živce, fuj .. pa ne vem niti zakaj, sam uni dojenčki k tm noge dvigujejo... bwaa
joooj to ti pa je reklama ja! sploh nism vedla a nj se smejem al jokam k sm vidla .. no ubistvu sm se smejala
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
*Sparks* napisal/-a:Vedno bolj na jetra mi gre reklama D&G The one. Ubistvu mi gre na živce kako una ženska na konc reče Dolce & Gabbana!
Weird I know...
joj..men je pa ta reklama prav všečna!!
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
*Sparks* napisal/-a:Vedno bolj na jetra mi gre reklama D&G The one. Ubistvu mi gre na živce kako una ženska na konc reče Dolce & Gabbana!
Weird I know...
hehe no men gre pa ta reklama tud na živce in to že odkar sem jo prvič vidla.
to infinity and beyond!
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
uršy napisal/-a:Janja84 napisal/-a:najbolj butasta mi je reklama za Transport.
Men so pa te reklame čiiiist hude
Meni tudi.
Naaaajbolj, ampak res naaaajbolj, mi pa razrahlja živce reklama za mobitel; itak paket ali kaj je. Prav med Barom je 1858748 krat reklama, ker so sponzor.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
se strinjam
pa one za topfenkreme mi je butasta do konca, pa ta k je zj za gorenko (eni pirati s hribov ) pa una 'ana...dej mi tvoj šamponn..'
no pa da nam samo kritizirala, mi je pa ful luskana una za vitalineo z 0% mascobe
pa one za topfenkreme mi je butasta do konca, pa ta k je zj za gorenko (eni pirati s hribov ) pa una 'ana...dej mi tvoj šamponn..'
no pa da nam samo kritizirala, mi je pa ful luskana una za vitalineo z 0% mascobe
Zivljenje je piskotek!
-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
Jaz o butastih reklamah sploh ne bi zgubljala preveč besed tričetrt mi jih gre na živce, ampak za proizvajalce je tudi slaba reklama - dobra reklama, saj si jih zapomnemo vsaj po nadležnosti in prepoznamo proizvod
Ena boljših reklam, ki jo rada pogledam, mi je za Merci - una, ko kaže očeta in hčerko v različnih obdobjih življenja (od otroštva, do njene poroke, pa pol kasneje, ko mu ona da merci - saj vem, sem prava nostalgičarka ampak si ne morem pomagat
Ena boljših reklam, ki jo rada pogledam, mi je za Merci - una, ko kaže očeta in hčerko v različnih obdobjih življenja (od otroštva, do njene poroke, pa pol kasneje, ko mu ona da merci - saj vem, sem prava nostalgičarka ampak si ne morem pomagat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov