Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
spelca napisal/-a:Sm pozabla napisat da tud dormeo mi gre na živce. Upam da je ne bo nikol več na tv-ju.
moje ime je lorella flego ... hvala ker ste bili z nami ... sam da jo slišm, kako o dormeu sanja, me mika zalučati TV sprejemnik skozi odprto okno
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
bejbika napisal/-a:spelca napisal/-a:Sm pozabla napisat da tud dormeo mi gre na živce. Upam da je ne bo nikol več na tv-ju.
moje ime je lorella flego ... hvala ker ste bili z nami ... sam da jo slišm, kako o dormeu sanja, me mika zalučati TV sprejemnik skozi odprto okno
Jaaa jst tut tooo reklamo sovražm ... joojj kako je bedna ...
sploh mi grejo vse na top shopu naživce ... uffff
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
tiasha napisal/-a:bejbika napisal/-a:spelca napisal/-a:Sm pozabla napisat da tud dormeo mi gre na živce. Upam da je ne bo nikol več na tv-ju.
Jaaa jst tut tooo reklamo sovražm ... joojj kako je bedna ...
sploh mi grejo vse na top shopu naživce ... uffff
Men tut, čist je mim
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Bolš bi blo vprašanje katere reklame so dobre... Tune (edin tazadna calvo mi je ql), pralni praški, joooooooj. Ma isto kot večina. Edin tista mi je dobra za osvežilec kopalnice, k sta kitajčka, pa k hoče mali parfum v WC zlit.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Men je pa una najhujš trenutn (oz. mi je v zdele padla v glavo) - poglej ta oblaček.. Kaj šele ta oblaček! (u, wiiiii, oblaček je - omg...)
Uf, pa od topshopa so mi najboljše - prstan proti smrčanju .. jeii, who wants one?
Uf, pa od topshopa so mi najboljše - prstan proti smrčanju .. jeii, who wants one?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
dasa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
bucka81 napisal/-a:Meni pa najeda živce ena za prašek, v kateri mama nekega fantka pravi:"Moj sinček (pa neko butasto ime ima , samo se ga zdaj ne spomnim) bi bil rad filmska zvezda,...blabla blabla, na koncu pa mali reče:"zahvaljujem se svoji mami."
Ko vidim to reklamo mi pa res slabo postane!
misls reklamo za persil?
oskar za najbolj cisto obleko....men gre kr na bruhanje
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Men so pa najbolj, ampak res najbolj nedne tiste za neke srečke... Joj joj, krneki res...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
sweet_kitty napisal/-a:Men so pa najbolj, ampak res najbolj nedne tiste za neke srečke... Joj joj, krneki res...
Uf, a to una ženska, ja pr sosedih so že zadel, pa kolk novih stvari majo.. agrrrrrr ..ta je tut dost nadležna ja...
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov