Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ahahahah moja mami je pa čist naudušena nad to ... Ne me sezuvat Mislm, a si lahko kej še bolj bednega zmisljo ... bruh ...
So ble pa men nazadnje ful ušeč tiste reklame za Merkator ... pa ne une dddoohhh babice, ampak uno neki o trenutkih pa tko ...
So ble pa men nazadnje ful ušeč tiste reklame za Merkator ... pa ne une dddoohhh babice, ampak uno neki o trenutkih pa tko ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
MIGRENA napisal/-a:^^ Aja valda sej Mobitel je tut uradni sponzor Bara --> zato majo oni take povštrčke. Kje ste pa slišal za to akcijo al nej rečem kr vikend ponudbo? Na Mobitelovi strani jest nč ne najdem
Jaz imam študentski plus paket pri Mobitelu in sem v soboto dobila pošto, da od 1.10. se naš paket po novem imenuje Itak paket in imamo te dodatne vikend ugodnosti.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
malavila napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:^^ Aja valda sej Mobitel je tut uradni sponzor Bara --> zato majo oni take povštrčke. Kje ste pa slišal za to akcijo al nej rečem kr vikend ponudbo? Na Mobitelovi strani jest nč ne najdem
Jaz imam študentski plus paket pri Mobitelu in sem v soboto dobila pošto, da od 1.10. se naš paket po novem imenuje Itak paket in imamo te dodatne vikend ugodnosti.
A res al kaj? Kakšen je pa študentski plus paket? Jest mam navadni študentski paket pa nisem nobene pošte dobila
EDIT: no sem že zvedla kako in kaj k sm klicala une strice na Mobitel in ja I`m in
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
malavila napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:^^ Aja valda sej Mobitel je tut uradni sponzor Bara --> zato majo oni take povštrčke. Kje ste pa slišal za to akcijo al nej rečem kr vikend ponudbo? Na Mobitelovi strani jest nč ne najdem
Js mam tut študentski plus paket, pa nism še nč pošte dobila...
men pa una za Transport ni tok švoh... Zmeri se režim zraun
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
MIGRENA - Cosmofrik
nutella napisal/-a:Js mam tut študentski plus paket, pa nism še nč pošte dobila...
men pa una za Transport ni tok švoh... Zmeri se režim zraun
Nutellca jest sm lih dons dobila pošto tko, da boš ti tut verjetno kmal (z računom )... ja pa tale za Transport mi ni švoh reklama sploh tista k mu kau iz ust smrdi
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Vse so mi kul.
Na živce mi gre pa una za Calgon, k pralni stoj spuša in je poplava in pride un mojster, Ja, a ne uporabljate Calgona?!?
grrr... Če bi uporabljala vsak šit k kao pomaga in izboljšuje delovanje gospodinjskih aparatov bi bankrotirala...
Na živce mi gre pa una za Calgon, k pralni stoj spuša in je poplava in pride un mojster, Ja, a ne uporabljate Calgona?!?
grrr... Če bi uporabljala vsak šit k kao pomaga in izboljšuje delovanje gospodinjskih aparatov bi bankrotirala...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
MIGRENA - Cosmofrik
^^ Ma od praškov pa čistil pa jest tut ene nemorem izpostavit, da bi bla dobra. Matr, a ni tut enga oglaševalca na tem področju k bi bil sposoben dobro reklamo narest... mu kuj kupim cilit bang, če me prepriča
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
jupol zmaga...cel dan buljo v belo steno..mislm...jaka izvirnost
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
men je pa prou pametno neumna no....k tisto kr jokajo pred belo steno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov