Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[*jag0da*] - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2006
lubica napisal/-a:vanish...res mi gre na živce
se strinjam
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Bageera napisal/-a:Smejkica napisal/-a:Jaaa men so teli plakati tut hudi.
A ni to neki od Dove?
ej ne vem sam Dove ma pa skos ene zlo fajn. Tut tist z debeluškami je bil zelo v redu
jap, te jumbo plakati so od DOVE... ko je una pegasta gor pa zravn piše zanimiva sli zazanamovana? pa velik je še takih...!
men so pa res hudi!!
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Men so tud te od Dove hudi. K da morjo bit zmer v reklamah popolne bejbike s popolnimi joskami, postavo, kozo... Zanimiva reklama. Mal izstopa.
Ni mi pa vsec tista od semenarne, k je gor en tip zravn pa pise: imam kvalitetno seme al nekaj podobnega. Pa se ena od iste semenarne, gor sta moski in zenska, zravn pa pise: izbrala sem dobro seme. Pol je pa se narisana vrecka seme za velike kumare. Nevem no. Ta rekla mi je tko jak!
Ni mi pa vsec tista od semenarne, k je gor en tip zravn pa pise: imam kvalitetno seme al nekaj podobnega. Pa se ena od iste semenarne, gor sta moski in zenska, zravn pa pise: izbrala sem dobro seme. Pol je pa se narisana vrecka seme za velike kumare. Nevem no. Ta rekla mi je tko jak!
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
bucka81 napisal/-a:Beo Beo tamali še slovensko ne zna, ko pa slišim "a dooooooog, noooo it isnt, pa me pritisne na wc
res je! ta mali dečko res ne ve niti ene besede prov naglasit.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
trenutno mi je najbolj butasta reklama ever za TUŠ- tist k so kao pri sodniku in on reče da so dokazano najcenejši mislim bruh..
najboljša mi je bla pa za peugeot tiste pikapolonice- vedno me je ta reklama spravila v smeh ne glede na moje razpoloženje..
najboljša mi je bla pa za peugeot tiste pikapolonice- vedno me je ta reklama spravila v smeh ne glede na moje razpoloženje..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
men so vse reklame butaste, ampk na pa zmaga...
nevem zakaj točn se gre, nastopa zvezdana mlakar bla bla bla in govori so preverili v Freseniusu(neki tazga) v najstarejšim neodvisnem institutu tam pa tam, s 155 letno tradicijo..pol pa tm pride tabla pred institutom z letnico 1848..po mojih izračunih ta institut ni star 15 let ampk 158..tko da lahk bi se naučl saj računat, glede na to, da je ta reklama šele od letos na tv-ju...
nevem zakaj točn se gre, nastopa zvezdana mlakar bla bla bla in govori so preverili v Freseniusu(neki tazga) v najstarejšim neodvisnem institutu tam pa tam, s 155 letno tradicijo..pol pa tm pride tabla pred institutom z letnico 1848..po mojih izračunih ta institut ni star 15 let ampk 158..tko da lahk bi se naučl saj računat, glede na to, da je ta reklama šele od letos na tv-ju...
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
rinca napisal/-a:se čist strinjam z zadnjima dvema postoma. tist fantek zgleda kr mal podebiljen, bogi... ta tuševa je pa itak katastrofa, mislm kdo pali na take reklame??
No na tega fantka sm čist pozabla k mi vsakič k ga slišim zivc dvigne.. res zgleda podebiljen..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
shtrukeljchek napisal/-a:trenutno mi je najbolj butasta reklama ever za TUŠ- tist k so kao pri sodniku in on reče da so dokazano najcenejši mislim bruh..
O MOJ BOG! ko pa to čujem se mi pa lahko zmeša.. bolj KRETENSKE reklame še pa nisem čula..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov