Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
jaaa..men je ta tud tko luškana...:
"dragi državljani..." hihi
"dragi državljani..." hihi
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
men je pa una ful huda od maskara volume schoking.....
DA PRALNI STROJ BO DLJE ŽIVEL DODAJ CALGON.... ojeeeej
dormeo >>>moja postelja je premehka, moja je pretrda, želim ši novo ležišče.....ooooooooooooooooooooooooo
kozmodrisk
ava---kr eni froci v enih rejverskih bucah pa oblekah neki ee madeže štejejo...a dej no fak....
DA PRALNI STROJ BO DLJE ŽIVEL DODAJ CALGON.... ojeeeej
dormeo >>>moja postelja je premehka, moja je pretrda, želim ši novo ležišče.....ooooooooooooooooooooooooo
kozmodrisk
ava---kr eni froci v enih rejverskih bucah pa oblekah neki ee madeže štejejo...a dej no fak....
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ena najbolj butastih izjav v reklami je tista za Actimel, ko ženska argumentira, zakaj ga njeni otroci tudi pijejo: "Bakterije povsod prežijo na nas!!!" Lahko si torej predstavlam, da ma gospa Bakterija troje oči in čekane kot dva morska psa pa da v dnevni sobi čaka, da mali pride mimo na svojem mini traktorčku iz lego kock. Dobro, da ubogi otroci ne vejo, kaj sploh je bakterija, ampak večinoma razumejo samo na "to je fej/fuj, pejt stran/pusti to/ne v usta ".
Aja, všeč so mi pa reklame za pleničke Huggies (položaj Buda al kaj že reče)
Aja, všeč so mi pa reklame za pleničke Huggies (položaj Buda al kaj že reče)
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
aaa.... vse top shop reklame in vse reklame za pralne praške.
najhujše reklame so mi za avtomobile - toyota rava (ampak ne ta k je na naši tv) na netu sm jo vidla... sploh pa vse za avtomobile so hude... tista k j bla neki časa nazaj k fotr reče svojmu tamaumu da muj kupu avto ampak ga bo do 18 leta še on imev =)
najhujše reklame so mi za avtomobile - toyota rava (ampak ne ta k je na naši tv) na netu sm jo vidla... sploh pa vse za avtomobile so hude... tista k j bla neki časa nazaj k fotr reče svojmu tamaumu da muj kupu avto ampak ga bo do 18 leta še on imev =)
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Najbl mi grejo na živce reklame za pralne praške al pa top shop...jooj polom k raj tv ugasnm k pa da to gledam k sm itq že milijonkrat vidla!
najhujši je pa dormeo...al pa k je bla una reklama za actimel...joj take reklame bi jst kr ukinla!!
najhujši je pa dormeo...al pa k je bla una reklama za actimel...joj take reklame bi jst kr ukinla!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov