Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
trapa napisal/-a:Meni je pa Calvo tako trapasta, da pali.
Jih nisem kupla, jih ne nameravam, sam reklama pali.
Potem očitno ne pali... ker edini cilj je povečanje prodaje, ne pa da se po vseh forumih govori, kako je glupa reklama...
Če merijo povečanje prepoznavnosti znamke, je reklama uspešna. Ampak važen je dobiček, a ne...
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Jst pa dobim izpuščaje, ko grem po tvju skoz kanale in na TVS2 naletim na 'info kanal'. Kao neki ful hudi spoti pakleetalnica, o moj bog... Za skozlat.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
krfjolca napisal/-a:Meni je pa luštna reklama za en avto ... Ko je ona dvorana, polna dojenčkov
ja, meni tudi! "zahtevamo avto"
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
skinny napisal/-a:krfjolca napisal/-a:Meni je pa luštna reklama za en avto ... Ko je ona dvorana, polna dojenčkov
ja, meni tudi! "zahtevamo avto"
jaaa ta mi taka prisrčna
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
- skiing_girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2006
- Kraj: Doma
Men grejo pa ubistu skor vse reklame na živce, k že tko k mal gledam tv in še takrat k ga, je kašn dobr film in pol dajo vmes reklame. tkrt bi kr televizor :fight:
Drgač pa ja, za dormeo pa kosmodisk sta mi najbl bedne, pa za wanish pa te pralne praške, to mi je kr neki. ponavad so mi od mobitela pa simobila dost hude, pa od zavarovlnice triglav so enkrat mel ful hude, k je čistilka šla čisti eno ful umetniški sliko, k je mislna d je umazana, pa neki z enimi psi so tut mel
Drgač pa ja, za dormeo pa kosmodisk sta mi najbl bedne, pa za wanish pa te pralne praške, to mi je kr neki. ponavad so mi od mobitela pa simobila dost hude, pa od zavarovlnice triglav so enkrat mel ful hude, k je čistilka šla čisti eno ful umetniški sliko, k je mislna d je umazana, pa neki z enimi psi so tut mel
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Frenkie napisal/-a:Men gre počasi tud una za Snickers na živce, k en model z enim bagerjem neki razmetava. Na začetku me je bla kul, sam zdej mi pa prou že mori, sploh un komad k ga vrtijo na tej reklami.
jaaa ta gre tut men na živce
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Frenkie napisal/-a:Joj men gre una reklama za kremo Vichy kot že na živce!!!!!!!!!!
Kok mi je una ženska nagunusna k ma kr ene bunkice na riti.......kr neki....
Tud tuki na forumu je ta reklama in mi prou mori že.
Ja una je bla še huj k si je bejba kao kožo dol slekla
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov