Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1037 prispevkov
• Stran 3 od 70
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 70
Naslednja
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
alesko napisal/-a:calvo tuna.....mislm...
Ej, Safcol je bla hujša!!! Hvala Bogu je že fuul cajta nism vidla nikjer (trkam na les) ...
Pa men gre še tista reklama na živce za en prašek - k gre tko nekak: kupila sem si majico posebej za tisto zabavo! In tam je bil tisti važič (polije sok) Večer je bil uničen. ..... (grrrr - kok mi gre ženska na živce!!)... Okj, ti2 trenutno prevladujeta ... pa valda tut vse iz Topshop-a.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Selene - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2004
- Kraj: Somewhere over the rainbow...
|Anny| napisal/-a:eh... use reklame za cistila, pralne praske pa za osvezilce zraka (edin una ud glade m je dobra, k un mali rece 'uf, kok smrdi. se dobr da ma mami nou trik' ta m je pa tok lustkana...:>)
Se popolnoma strinjam s tole izjavo
Teh reklam je čist preveč
I believe...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Na nemškem kanalu je bla ena reklama za en avto k sta dva froca gor pol se pa en skos dere - te sploh ne prenesem
Se strinjam
Ja men gre una tuna, ki hoče bit calvo tuna, tud počas na živce, sploh mi grejo pa tiste po top šopu, k za eno stvar pol ure eno in isto nabijajo, pa za razne vložke, ja, pa una tud oxy action ... joj, poglej ta madež
Se strinjam
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
inchy84 napisal/-a:Na nemškem kanalu je bla ena reklama za en avto k sta dva froca gor pol se pa en skos dere - te sploh ne prenesem
Meni pa je ta prav smesna
Mi je pa ona cudna k se dve za nek pulover prepirata pol pa se izkaze da je reklama za avto
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
alesko napisal/-a:calvo tuna.....mislm...
Men je pa ta reklama tolk hecna.......še posebej zato k jo moj dedi ponavla pol je še tolk bol smešno.....
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
ninčulilika napisal/-a:alesko napisal/-a:calvo tuna.....mislm...
Men je pa ta reklama tolk hecna.......še posebej zato k jo moj dedi ponavla pol je še tolk bol smešno.....
calvo tuna = kr neki
sm mislu da huj ne more bit, pa sm dons vidu novo reklamo za calvo...
-
spelca - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Medulin-Lj-Maribor
opium napisal/-a:ninčulilika napisal/-a:alesko napisal/-a:calvo tuna.....mislm...
calvo tuna = kr neki
sm mislu da huj ne more bit, pa sm dons vidu novo reklamo za calvo...
Kva majo že novo!
Upam da je ne bom vidla k ta tuna calvo mi gre ful na živce.
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
miikena napisal/-a:alesko napisal/-a:calvo tuna.....mislm...
Ej, Safcol je bla hujša!!! Hvala Bogu je že fuul cajta nism vidla nikjer (trkam na les) ...
Men je pa Calvo cool, na živce mi grejo pa res za prašek, in ostale podobne neumnosti. Kr v kinu ma prašek sabo, da ga lohk vedno pokaže, debilno!!!
pa pa
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Men grejo čist vse reklame na qurac. Pa nej bo to za prašek, razna čistila, osvežilce zraka, vložke, tampone, avtomobile,.....top shop,......vse so kr neki
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Joj, al pa una (glih učeri sm jo vidla) .... tko je polhne enih in istih izdelkov razstavljenih (mislm da ena čistila) pol pa pride en dec in se predstavi da je Janez Novak .... groza ....
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Prvi neprebran prispevek • 1037 prispevkov
• Stran 3 od 70
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 70
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov