Naj avatar na forumu #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jochie napisal/-a:spominja me na avatar....kaj je bila tista, ki je bila tudi na mitingih pa mislim, da je neko modno šolo delala???
A to še takrat ful nazaj? Kiki*, perhaps? Al sem prevelik preskok back in time nardila?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
Fajn punca Haha, ma nisi dost falil - baba je na obeh, kikla je na obeh, oba sta črnobela ... Sam od kiki* je men ful lepši
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:02, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
miikena - Cosmofrik
kikyca napisal/-a:^^mate pa dober spomin, da se spomnite kdo je mel kaki avatar pred nvm kolk leti
Za avatarje sm jz bl švoh (oz. si jih ne morem vizualizirat v glavi, pa da se jebeš. ma če bi jih vidla, bi se spomnila, od koga so, probably), sam se pa spomnim, kdo je kej počel, s čim so se punce ukvarjale in tko. Blogi so se na polno pisali in se je poleg foruma še to bralo in komentiralo in si valda vse poznal pol. Pa kdo je kej na mitinge hodu, se spomnim, zato sm na kiki* pomisnla. Je blo pa res vse bl skonektirano (vsaj v enem manjšem krogu ljudi, ki so/smo več tipkal tle gor. sej zdej je mejbi tut, sam da nas ni več v tem ožjem krogu, hehe), se mi zdi, da je par kr konkretnih prijateljstev iz tle izšlo, pa vsaj en dost dolg trajajoč parček ... As Jochie said - one happy family, recimo
PiEs: Joško - kiki* je mela blog irka-dirka, tko da je tale irkica verjetno vseen ona?
-
miikena - Cosmofrik
Mah, mel fajn .. preveč smo na netu visel Bla pač taka peaceful, friendly community, to je to.
Dankešun. Uh, ma nisem lih Kelly Slater. Na dilci znam stat, se učim, me je zagrablo in ko razmišljam o potvanjih skušam vmes tut kak surfari vplest.
Dankešun. Uh, ma nisem lih Kelly Slater. Na dilci znam stat, se učim, me je zagrablo in ko razmišljam o potvanjih skušam vmes tut kak surfari vplest.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov