Naj avatar na forumu #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
No, moji avatarji predstavljajo moje interese Manekenke Ali se tebi ne zdi možno, da koga dejansko sploh zanimajo te punce? Punce na mojih avatarjih niso "neke ženske", ampak imajo zame vse ime in priimek, državo rojstva, del življenjepisa... Ampak to seveda samo meni in še par drugim, ki jih zanimajo te stvari.
Meni npr. sirovka na avatarju nič ne pove in mi ni zabavna- isto tvoji avatarji ne Jaz prej opazim eno meni lušno punco, kot pa npr. tvoj avatar. Ljudje smo si različni
Meni npr. sirovka na avatarju nič ne pove in mi ni zabavna- isto tvoji avatarji ne Jaz prej opazim eno meni lušno punco, kot pa npr. tvoj avatar. Ljudje smo si različni
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Meni so pa všeč avatarji, ki jih je veselje pogledat.
Grozn mi je bil od nanamiše house z flajštri čez usta.
Pa razni baloni in zasanjane beke, ki ležijo na raznih klopcah...
Kako smo si različni.
Grozn mi je bil od nanamiše house z flajštri čez usta.
Pa razni baloni in zasanjane beke, ki ležijo na raznih klopcah...
Kako smo si različni.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Jochie napisal/-a:tole je iz wikipedije:
Avatarji na internetnih forumih služijo predstavljanju uporabnikov in personalizaciji njihovih prispevkov na forumu, lahko predstavljajo tudi različne oblike osebnosti, prepričanj, interesov ali tudi družbenih statusov na forumih.
pa recimo, da se strinjam s tem.
pa poglejmo avatar od Libido: neka ženska z baloni, ki sedi. jaz sploh nisem opazil, dokler sedaj nisem dobro pogledal! meni osebno je všeč avatar od purple rain, ker je izviren, bil mi je všeč od sirove štručke (ko je imela štručko), ker je izviren, mahagonij ima smešne avatarje, teh manekenk in bledih slik žensk, ki jih ve naštevate, da so vam lepe, pa jaz sploh ne opazim iz prve, gredo direkt mimo mene...ampak kako lahko ti avatarji predstavljajo različne oblike osebnosti, prepričanj, interesov ali tudi družbenih statusov na forumih???
gremo odpret novo temo? (sicer imam občutek, da že obstaja...) Kako se identificirate z vašim avatarjem? odgovor: ker mi je všeč slikca, ne velja...
Obcutek te ne vara http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=21759
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
^^ tenkju
na raznih spletnih straneh z avatarji sej imamo tudi eno temo kamor lepimo avatarje, ampak zdej nevem kje točno je, ker že nekaj časa ni aktivna (nekje v podforumu splošno) .. se bom zdej en dan spravla tja not nalepit še kaj avatarjev, ker imam spet en kup novih luškanih
na raznih spletnih straneh z avatarji sej imamo tudi eno temo kamor lepimo avatarje, ampak zdej nevem kje točno je, ker že nekaj časa ni aktivna (nekje v podforumu splošno) .. se bom zdej en dan spravla tja not nalepit še kaj avatarjev, ker imam spet en kup novih luškanih
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]